Voor wie is deze training?

Deze training is iets voor jou als je graag wilt leren om samen met klanten oplossingen te ontwerpen. Je wilt vaardigheden opdoen hoe je met je doelgroep in gesprek gaat en hen betrekt in het ontwerpproces. Deze training leert je een methodiek die je gaat helpen om de goede ideeën die je hebt echt samen met je doelgroep verder vorm te geven. Zo is de kans op succes groter bij implementatie van jou idee.

Meld je aan

Wat leer je in deze training?

In deze training leer je hoe je, in co-creatie met een klant, een nieuw product of dienst bedenkt. Er staan twee dingen centraal: het leren van een goede, stapsgewijze visuele brainstorm methode om tot nieuwe ideeën te komen én hoe je een sessie met je klanten faciliteert. 

Je bereidt zelf een case voor die je in de training in tweetallen uit gaat werken. Op die manier ervaar je de methode en werk je ook aan iets dat direct waardevol is. Je hoeft je niet in tweetallen aan te melden, deze worden gevormd tijdens de training. In de training maken we gebruik van ons visuele canvas dat we aan de muur hangen. Op die manier blijft het proces steeds inzichtelijk en hou je overzicht.

Vind jij het belangrijk dat je klant vroeg gehoord wordt en wil jij een nieuwe vaardigheid leren op gebied van customer experience design? Dan is dit de training voor jou!

The customer experience deck spelen

Resultaat

  • Je leert methoden om visueel te brainstormen met klanten
  • Je weet hoe je een co-creatie sessie zelf kan faciliteren
  • Je bent in staat snel customer journey kansen te valideren met een klant
  • Je bent in staat om gebaseerd op de klantbehoeften keuzes te maken
  • Je weet hoe je een visueel, concreet en deelbaar productidee vormgeeft

Waar en wanneer

Er zijn op dit moment geen data gepland. In overleg met andere geïnteresseerden plannen we de data. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. 

Ontmoet onze gedreven trainers

Meld je direct aan
En wees verzekerd van een plek

Training aanvraag formulier

Gerelateerde trainingen