Join the Academy

Het delen van kennis en leren van elkaar is essentieel om actueel te blijven in de huidige professionele wereld. We vinden het leuk om mensen bij elkaar te brengen om inhoudelijke discussie te faciliteren en hen pragmatisch te helpen hun werk makkelijker te kunnen doen.

In de GriDD Academy kun je daarom praktische trainingen, handige tools en interessante events vinden. Bekijk hieronder een selectie uit de academy!

Wij zijn op een missie om de CX van bedrijven te verbeteren en medewerkers daarin op te leiden. We vinden het belangrijk om dat ook vooral nu te blijven doen, daarom zijn onze trainingen de komende tijd online te volgen.

Nicky MeijerManager CX Academy

Trainingen

Onze trainingen zijn gericht op toepasbaarheid van kennis en vaardigheden in de praktijk. We willen je graag een handvat bieden en zorgen dat je tijdens de training actief aan het werk bent. Gebaseerd op jarenlange ervaring in de praktijk, research in ons vakgebied en natuurlijk met jouw leervraag centraal geven wij verschillende actieve trainingen en workshops. Kijk snel wat er voor jou bij zit!

Customer Experience Course

Wil jij je volledig onderdompelen in het vakgebied van customer experience? Echt die specialist worden die weet hoe je goede klantervaringen kunt ontwerpen en realiseren? Dan is deze Customer Experien...     Meer info

Pitch workshop

Als je slechts 3 minuten hebt om je verhaal te houden, is het belangrijk om écht de kern van je boodschap helder te hebben. In deze workshop leer je in één dagdeel razendsnel hoe je dit kunt doen. Je...     Meer info

Tools

Handige tools, daar houden we van! We delen daarom methoden en technieken om direct zelf mee aan de slag te gaan zoals handzame boeken, visuele canvassen en mobiele apps.

Cut The Bullsh*t Marketing

Een praktijkgericht boek om werkelijk impact te creëren door middel van marketing. Deze marketing aanpak hielp NXP klimmen van een top 20, naar de top 5 positie in de semiconductor industrie. Beste...     Meer info

Persona Canvas

Met behulp van het persona canvas breng je de behoeften en doelen van de gebruikers in kaart, zodat je feilloos op de behoeftes van je klanten kan inspelen.       Meer info

Events

Met een groep weet je meer dan alleen en doe je mooie inzichten op. Wij brengen daarom graag en regelmatig mensen samen om kennis te delen en inhoudelijk relevante onderwerpen te onderzoeken. Kom je ook een keer langs?

Nieuwsbrief

Wil jij geïnspireerd worden met inhoudelijke artikelen, mooie cases, tools & methoden, events of trainingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.