We zijn een team van enthousiastelingen, makers, denkers, tekenaars, bordspel-spelers, waterpoloërs en plantenliefhebbers. Samen hebben we meer dan 100 jaar ervaring die we graag met elkaar delen. Dit zetten we graag in om bijzondere, uitblinkende klantervaringen te creëren samen met jou.

Werken bij GriDD

Als teamlid van GriDD werk je met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Werk samen met ons team aan daadkrachtige resultaten voor onze klanten. Zoek jij een plek waarbij je direct impact ziet door jouw werkzaamheden? Bekijk dan onze vacatures

Bekijk onze vacatures (3)

Word partner van GriDD

Bij GriDD werken we graag samen. Samen met de klant, binnen ons team en met externe partners. We betrekken graag aanvullende expertises en talenten bij onze projecten. Zo verzekeren we de klant van het beste resultaat. We zorgen ervoor dat we doelstellingen van de klant behalen door de juiste mensen in te schakelen, ook wanneer zij buiten onze organisatie te vinden zijn.

Neem contact met ons op

Bekijk onze succesvolle samenwerkingen

Benieuwd waar wij mee werken?

Binnen het GriDD team staan we altijd klaar met de efficiëntste software om ons werk makkelijker én leuker te maken. Op deze manier blijven we altijd up-to-date.

Software die we gebruiken

Boeken die we aanraden

Spullen waar we niet zonder kunnen

Klaar om jouw customer experience te boosten?

Fleur Elise staat klaar om al je vragen te beantwoorden.