Leer snel en effectief tekenen met behulp van visuele voorbeelden.

Leer snel een icoon tekenen om, en je verhaal te verduidelijken. De Bizz Draw web app bestaat uit een grote, visuele bibliotheek vol met voorbeelden om het zelf te leren!

Een uitgebreide bibliotheek om je op weg te helpen

Ben jij lange teksten op een whiteboard of in notities ook zat? Wil je leren tekenen om op een effectieve manier te communiceren en ideeën te delen? Dan is de webtool Bizz Draw  zeker geschikt voor jou!

Gebruik onze visuele bibliotheek, bekijk tutorials en de volgende keer teken je als een pro! Maak je notities of whiteboard sessies effectiever door het toevoegen van simpele visuals.
Bizz Draw biedt je een visuele bibliotheek met meer dan 100 visuals die je kan gebruiken als voorbeeld of ter inspiratie in je bedrijfscommunicatie. Gebruik de tool terwijl je aan het tekenen bent om precies het juiste beeld te vinden.

GriDD gelooft in de kracht van visualisatie voor effectieve communicatie. Het visualiseren van informatie zorgt voor het verminderen van complexiteit, helpt het denkproces en zorgt ervoor dat men zich de informatie beter herinnert. Heel handig dus!
Echter vinden veel mensen het spannend of moeilijk om tijdens een sessie op het whiteboard of in notities te tekenen. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten en relaties Bizz Draw ontwikkeld. De app is Engelstalig om zo een groter publiek te kunnen bereiken en ondersteunen.

Geef je tekenvaardigheden een boost

Nicky aan het tekenen op brownpaper

Key features

  • Toegang tot meer dan honderd visuals om als inspiratie en voorbeeld te gebruiken
  • Vind snel de juiste visuals tijdens het tekenen met de sterke zoekfunctie van de webtool
  • Teken ook de meer ‘vage’ concepten zoals ‘samenwerking’ of ‘innovatie’ door onze visuele voorbeelden.
  • Download de visuals en gebruik ze voor andere doeleinden, bijvoorbeeld in presentaties.

Vraag toegang tot de Bizzdraw app
Vul je e-mail adres in en we geven je direct toegang!

Training aanvraag formulier
Mark Geljon

Je CX een boost geven?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Gerelateerd