Jeroen Grit

Managing partner

Jeroen Grit is managing partner en principal CX consultant bij GriDD. Zijn kracht ligt in het formuleren van een passende strategie en deze vertalen naar een geweldig experience-concept. Het in balans brengen en houden van de eisen van de klant en organisatie en hun omgeving is daarbij één van zijn kwaliteiten. Jeroen heeft een passie voor het ontcijferen en versimpelen van complexe materie met als doel dit om te zetten naar duidelijke sturing voor de creatie van de experience.

Hij studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente, en heeft een master in New Media Research and Design. Jeroen woont in Utrecht, met zijn vriendin, twee zoontjes en twee katten. Hij is wielrenner in ruste en heeft daarom vijf fietsen thuis staan, al is hij zich er bewust van dat het ook met minder kan. Als het even kan offroadt hij op zijn motor, gaat houtbewerken in zijn garage, of gaat hij op zoek naar een speciaalbiertje.

Connect

0610332541

Waar is Jeroen ook mee bezig?

Case-PhilipsLightingRedesign-UitgelichteImage-01

Philips Lighting

Philips Lighting wilde een volgende stap zetten op digitaal gebied, de huidige website voldeed niet aan de eisen van gebruikers en ondersteunde de organisatie-ambities niet. Met een zeer ambitieuze pl...
2018-02-24 17.02.40 vierkant meetup

Customer Experience Talks Utrecht

Customer experience Talks is een meetup over customer experience! Deze meetup vindt regelmatig plaats in de event space van GriDD, met steeds nieuwe thema's.

Heb je iedereen ontmoet?

Meet the team