Sketchnotes and learnings from FITC Amsterdam 2019

Op 18 en 19 februari vond de 12e editie van de FITC-conferentie plaats in Amsterdam, waar hun design- en tech-evenement over de toekomst van innovatie, design en alle coole dingen daar tussenin werd georganiseerd. We waren dit jaar weer sketchnote-partner (net als bij de 10e editie van FITC Amsterdam). Koen, Patrick en Nicky waren aanwezig en schetsten hun weg door bijna een dozijn gesprekken per persoon!

Lees meer over de inzichten van FITC Amsterdam 2019 in het Engels op Sketchnotes and learnings from FITC Amsterdam 2019

Interested to know more?

If after reading this blog post and seeing the sketchnotes you would like to discuss ideas and talk some more or are interested in training to learn how to sketchnote yourself: follow our Bizzdraw training (Dutch)!

Do you want to know more? Contact us, we are always interested to share and exchange thoughts with people on interesting topics.

Mark Geljon

Got a project in mind?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.