Podcast GriDD

Aflevering 9 – Tool Design

In deze podcast nemen we Tool Design onder de loep. Wat is dat nou precies en wat kun je hiermee? Hedwig Klamer en Fleur Elise Muller gaan samen dieper op dit onderwerp in.

Een mooi voorbeeld van tool design is dat je als engineer op zoek bent naar een product, maar om tot de juiste beslissing te komen, je eerst door een online catalogus van honderden producten moet gaan. Hoe kun je deze ervaring verbeteren? Tool Design is het antwoord. Tijdens jouw zoekproces heb je snel de juiste resultaten, je kunt zelf de beslissingen maken, en contact met de klantenservice is niet direct nodig. Kortom, als bedrijf help je je klanten in hun zoektocht naar het juiste product wat bij hen past. Maar wat zijn de randvoorwaarden, dingen waar je rekening mee moet houden, het startpunt… luister het in onze nieuwe podcast!

Mark Geljon

Wil je meer weten over Tool Design?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.