Aflevering 7 – CX tips van CX professionals – Customer Dedication

Mark en Nicky delen in deze aflevering tips en tricks van CX professionals over customer experience. In deze bijzondere aflevering komt de content niet van GriDD, maar van hun klanten relaties en vrienden. Welke tips en uitdagingen heeft het vakgebied op het gebied van customer experience?

Je CX een boost geven?

Fleur Elise staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Andere insights

06 maart 2018

Innovatie & design: 5 tips om de fysieke en digitale wereld te koppelen

Is het nog mogelijk om de fysieke en de digitale wereld los van elkaar te zien? Om een product of dienst neer te zetten waarbij je enkel en alleen kijkt naar de gebruikerservaring op het digitale vlak en de fysieke wereld volledig buiten beschouwing laat? De integratie van de digitale en fysieke wereld is niet meer te negeren als je nadenkt over nieuwe producten, of verbeteringen doet aan bestaande producten of diensten. In dit artikel deel ik inzichten om die integratie optimaal in te zetten.
Lees meer
03 april 2018

Scandinavisch design & hygge als inspiratie voor user experience

Recentelijk bezocht ik Kopenhagen voor een project en raakte ik nog gekker op Scandinavisch design. Na weer eens verliefd te staren naar Deense stoelen, huishoudelijke producten en prints bedacht ik me waarom. Het streven van de Denen en andere Scandinaviërs naar functionaliteit en eenvoud zonder daarbij elegantie en schoonheid kwijt te raken, is een perfect uitgangspunt voor design van digitale producten. Wat zijn de uitgangspunten van Scandinavisch design en hoe kunnen we daar, in de digitale wereld, van leren?
Lees meer