GriDD 11 jaar: vier je mee?

GriDD bestaat alweer 11 jaar. Dat zijn veel mooie jaren met leuke projecten, goede samenwerkingen, interessante trainingen en events en coole experimenten om klantervaringen beter te maken.

We willen jou bedanken dat je daar onderdeel van uit wilt maken en hebben -geheel in traditie- leuke kenniscadeautjes voor je!

Win een gratis inspiratiesessie van een uur met een expert van GriDD!

Heb jij een vraag, een uitdaging, een leuk experiment of kun je wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van customer experience strategie, onderzoek en ontwerp? Denk aan onderwerpen als hoe kom je tot een goed concept, hoe zet je je klant centraal of hoe vertel je je visie zodat het echt goed overkomt.

Een ervaren GriDD’er neemt de tijd om met je te sparren en gaat in een sessie van een uur zijn of haar best doen om je te inspireren en op weg te helpen! Helemaal gratis en vrijblijvend.

We zullen een inspiratiesessie aan drie winnaars weggeven. Ieder krijgt zijn of haar eigen sessie. Wil jij dit winnen? Meld je hieronder aan en op 5 juni hoor je of je mazzel hebt gehad!

Ontvang 10% korting op een GriDD Academy training met code: GriDD11

Leer goed gebruikersonderzoek doen, maak jouw customer journey, teken voor effectieve communicatie of ontwikkel jouw vaardigheden op gebied van storytelling in een GriDD Academy training!

Gebruik eenmalig code ‘GriDD11‘ in onze webshop voor 1 juli 2019 voor trainingen en workshops onder 500 euro en ontvang 10% korting. Voor iedereen beschikbaar!

Mark Geljon

Vragen?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.