GriDD bestaat 10 jaar! Medewerkers verrassen managing partners

Al 10 jaar helpen we onze klanten om hun doelen te bereiken.
Al 10 jaar mensgerichte passie en technisch vernuft.
Al 10 jaar hard werken en veel lachen.
Al 10 jaar effectieve informatie.

Bekijk ook de speciale feestpagina!

Een mooie video waarin verteld wordt wat GriDD voor mensen betekent

We hebben verschillende klanten, partners van TRIMM en medewerkers gevraagd wat GriDD voor hen is. Dit werd een mooie video die we graag met jullie delen op onze speciale feestpagina (waar nog veel meer moois te zien is) en hier!

Felicitaties van klanten, partners en andere vrienden van GriDD

We vroegen ook mensen die onze organisatie een warm hart toedragen om een (video)boodschap in te sturen om te vertellen wat GriDD, en met name Mark en Jeroen, voor ze hebben betekent. Klanten, partners en andere vrienden van GriDD gaven massaal gehoor aan de oproep. Het resultaat is een mooie webpagina met ruim 65 (!) videos en andere felicitaties.

Een technisch vernuftig cadeau: GriDD dromen metadata

Natuurlijk hebben we ook een echt fysiek cadeau. En we zouden geen GriDD’ers zijn als dat niet een leuke, informatieve gadget is geworden.

Onze organisatie heeft twee kantoren: eentje in Utrecht en eentje in Enschede. De mensen die er werken vormen wel een groot hecht team, dus werken in het andere kantoor en veel bellen is voor ons gewoon. Echter, er is altijd meer mogelijk. Met dit cadeau heeft elke locatie een tablet waarmee we een nieuwe connectie realiseren.
Tijdens de oprichting van GriDD zijn er met behulp van mooie foto’s dromen gevisualiseerd over verschillende aspecten van GriDD. Nu, tien jaar later, hebben de huidige GriDD’ers nieuwe beelden verzameld rond de belangrijke aspecten van GriDD. Al deze foto’s zijn opgenomen in ‘GriDD dromen metadata’: de gekoppelde interactieve schermen laten op beide locaties dezelfde beelden voorbijkomen, waarbij bezoekers door op de foto te klikken kunnen zien welk aspect van GriDD deze foto visualiseert. Deze actie is ook op de andere locatie te zien, waardoor een extra connectie tussen de locaties ontstaat. Verder zijn de schermen ook ‘gewoon’ te gebruiken om met een druk op de knop een videoconferentie tussen de verschillende locaties op te zetten. Kom je ook de beelden bekijken?

Bekijk ook de speciale feestpagina!

Mark Geljon

Got a project in mind?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.