Krijg inzicht in de klantbeleving en verbeterpunten van jouw website met de Website UX Check

Wat is de Website UX Check?

De kans is groot dat je niet bereikt wat je zou willen bereiken met je website. Presteert je website bijvoorbeeld niet zoals je had verwacht? Zijn er minder bezoekers, of vallen verkopen tegen? Soms is het fijn om eens iemand anders kritisch naar je website te laten kijken. Met de Website UX Check krijg je snel inzicht in de user experience en verbeterpunten van jouw website.

Een user experience expert scant en evalueert je website op gebruiksvriendelijk, design en performance, en of deze geschikt is voor mobiel. Je ontvangt een compleet rapport met aanbevelingen en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Perfect aan het begin van een verbetertraject! Uiteraard kunnen we je daar ook bij helpen.

Wat is de Website UX Check?

Een user experience expert scant en evalueert je website op gebruiksvriendelijk, design en performance, en of deze geschikt is voor mobiel. Je ontvangt een compleet rapport met aanbevelingen en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Perfect aan het begin van een verbetertraject! Uiteraard kunnen we je daar ook bij helpen. De kosten van de Website UX Check beginnen vanaf €850,- exclusief BTW.

Wat levert het je op?

  • Concrete tips om je website snel klantgerichter en gebruiksvriendelijker te maken.
  • Een frisse, externe blik op je website van een UX expert.
  • Een laagdrempelige check up, ideaal voorafgaand van een verbetertraject.

Wat krijg je?

  • Een uitgebreid UX evaluatierapport als PDF bestand.
  • Evaluaties op het gebied van accessibility, usability,  content, design en performance.
  • Persoonlijk advies om je website direct te verbeteren, inclusief canvassen en tools uit onze Academy om direct aan de slag te gaan

Klaar voor om je website te gaan verbeteren?
Vul het formulier in we nemen contact met je op!

Contactformulier
Algemene voorwaarden*
Mark Geljon

Klaar om je UX te boosten?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.