GriDD apps gaan niet door in huidige vorm

GriDD heeft besloten om niet door te ontwikkelen op de apps Bizz Story en Bizz Draw. Er is besloten om de apps naar gridd.nl te halen en online door te gaan, als integraal onderdeel van de Academy.

Van App store naar www.gridd.nl

De Bizz Story en Bizz Draw apps worden uit de app store van Apple en de Play store van Google gehaald. Het doorontwikkelen van de apps op deze platformen was niet binnen de huidige scope van GriDD. In plaats daarvan is besloten om de apps te vertalen naar online pagina. Gebruikers van de apps krijgen gratis toegang tot de online variant van hun app. Zij kunnen zich melden bij GriDD door een e-mail te sturen naar Nicky Meijer via deze link.

Vanuit de online omgeving zullen de apps verder ontwikkeld worden en onderdeel worden van de GriDD academy. We bedanken iedereen voor hun support en downloads. We hopen jullie in de toekomst weer terug te zien!

Mark Geljon

Vragen?

Mark staat klaar om al je vragen te beantwoorden.