0

Winkelmand

GriDDNews

GriDD apps gaan niet door in huidige vorm

De GriDD apps – Bizz Story en Bizz Draw – gaan niet door in huidige vorm vanaf 1 september

Door Bram de Jongh | 13/08/2019

GriDD heeft besloten om niet door te ontwikkelen op de apps Bizz Story en Bizz Draw. Er is besloten om de apps naar gridd.nl te halen en online door te gaan, als integraal onderdeel van de Academy.

Van App store naar www.gridd.nl

De Bizz Story en Bizz Draw apps worden uit de app store van Apple en de Play store van Google gehaald. Het doorontwikkelen van de apps op deze platformen was niet binnen de huidige scope van GriDD. In plaats daarvan is besloten om de apps te vertalen naar online pagina. Gebruikers van de apps krijgen gratis toegang tot de online variant van hun app. Zij kunnen zich melden bij GriDD door een e-mail te sturen naar Bram de Jongh via deze link.

Vanuit de online omgeving zullen de apps verder ontwikkeld worden en onderdeel worden van de GriDD academy. We bedanken iedereen voor hun support en downloads. We hopen jullie in de toekomst weer terug te zien!

Bram de Jongh

Consultant

Bram is story architect en houdt zich bezig met het neerzetten van verhalen voor organisaties. Hij heeft een achtergrond in interdisciplinaire studies en ruimtelijk ordening, maar ontwikkelde een passie voor film-maken en websites.

Ontdek meer rondom dit onderwerp

Bizz-Story-App

Bizz Story app

Heb jij een goed verhaal om te delen, maar geen idee hoe je het moet vertellen? Gebruik dan onze mobiele app Bizz Story! Gebaseerd op het doel van je verhaal, het type verhaal of de karakteristieken v...