Vacature Werkstudent Marketing & Sales

Over de vacature

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste student die ons 1 dag per week wil ondersteunen bij de dagelijkse Marketing & Sales werkzaamheden en ervaring wil opdoen in het bedrijfsleven.

8 uur, Utrecht, geplaatst: 20-10-2021

Solliciteer direct

Werken bij GriDD

GriDD is een full-service Customer Experience design company. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in de Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen om het leven van klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Wie ben jij?

We zoeken een student die ons kan ondersteunen bij onze sales en marketing activiteiten. Iemand die kan helpen bij:

  • Het bouwen van onze CX community; om mensen op de hoogte te houden van nieuwe customer experience ontwikkelingen.
  • Marketing: o.a. creëren van content, visuals/afbeeldingen ontwerpen, schrijven van blogs, social media beheren, nieuwsbrief maken, etc.
  • Website support: content op de website plaatsen, SEO-teksten schrijven, etc.
  • Support in het bouwen aan onze sales funnel en inrichten van marketing automation processen.

Heb je een achtergrond in de richting van Journalistiek, Media & Communicatie, Marketing of Sales? Ben je voor 1 dag per week beschikbaar en spreek je dit aan? Stuur een mailtje aan fleurelise.muller@gridd.nl met je motivatie en CV.

Iets meer over ons

We zijn met een klein en hecht team gevestigd in Utrecht, waar we dagelijks met elkaar lunchen op kantoor en van werken een leuke tijd maken. Bij GriDD bieden we je een zeer leerzame omgeving met de kans om alvast een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Een plek waar je initiatief kan nemen om zelf dingen op touw te zetten om bij te dragen aan de Marketing & Sales van GriDD. Bovendien zijn we natuurlijk gewoon heel erg leuke mensen! 🙂

Lees meer over ons

Klinkt goed?

Heb je een achtergrond in de richting van Journalistiek, Media & Communicatie, Marketing, Sales, en spreekt dit je aan? Stuur een mailtje aan Fleur met je motivatie en CV.

Als je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of opmerkingen hebt dan kun je die stellen aan Fleur. Direct solliciteren op deze vacature kan natuurlijk ook!

Soliciteer direct

Soliciteer direct!

Fleur Elise staat klaar om al je vragen te beantwoorden.