Medior UX consultant met CX ambities

Medior UX consultant met CX ambities

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun digitale Customer Experience (CX)? Dan ben jij misschien de medior User Experience consultant die wij zoeken. We zoeken iemand die zich gespecialiseerd heeft in digitale CX (UX, IA en IxD) en een stap wil zetten in het maken van impact in organisaties.

Over de functie

We zijn op zoek naar een medior User Experience consultant als mooie aanvulling op ons team. Iemand die al het een en ander langs heeft zien komen, van complexe digitale projecten met meerdere stakeholders tot het begeleiden van design sprints, en de connectie kan zijn tussen strategie en uitvoering. De UX consultant die wij zoeken is inhoudelijk sterk op het gebied van UX research, UX strategy, UX concepting en UX design. Iemand die het leuk vindt en er goed in is om grotere UX projecten te leiden en uit te voeren, in nauwe betrokkenheid met de klant. Jouw rol is zowel strategisch als hands-on, waarbij je in jouw project altijd samenwerkt met Junior UX consultants. Projecten variëren van het doen van onderzoek, opstellen van digitale strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app. 

Als medior UX consultant stuur je projecten aan met een gemiddelde complexiteit, en coach en ondersteun je andere consultants. Bij opdrachtgevers opereer je op een tactisch niveau en ben je aanspreekpunt voor bijvoorbeeld een marketing director. Je bent verantwoordelijk voor projecten, en deelt de accountverantwoordelijkheid met een collega. Je wordt gedreven om echt impact te maken voor de klanten van onze klant en stelt hen dus altijd centraal. Zowel naar je opdrachtgever als naar je collega’s is je benadering professioneel met een persoonlijke touch. 

 

Over GriDD

GriDD houdt zich bezig met full-service Customer Experience design. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in onze Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen met klanten om het leven van hun klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Sinds januari 2023 zijn we onderdeel van Witteveen+Bos, waardoor we naast onze industriële klanten ook in meer overheidsgerelateerde omgevingen nóg meer impact kunnen maken op de belangrijke thema’s van deze tijd zoals energietransitie, leefbaarheid, duurzaamheid en ecologie. We doen dat vanuit de sector Gebouwde omgeving. De PMC (product-marktcombinatie) Digital Engineering Experiences (DEX) is onderdeel van deze sector. We richten ons met name op digitale vraagstukken rondom ontwerpvraagstukken, burgerparticipatie en digitale adviesdiensten.

 

Wat wij vragen

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Na 3+ jaar relevante werkervaring binnen het UX vakgebied en het meedraaien in UX projecten ben je klaar voor je volgende stap. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend.

Samengevat:

  • afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Interaction Design, Communicatiewetenschap, Industrieel Ontwerpen of andere richtingen waar het onderzoeken en ontwerpen van gebruikerservaringen centraal staat;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
  • initiatiefrijke en kritische instelling;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we elke dag samen lunchen, er waarde aan hechten om van het werk een leuke tijd te maken en waarmee we regelmatig leuke uitjes hebben voor wie dat wil. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities.

  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Witteveen+Bos

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

 

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Grit, Groepsleider Customer Experience, +31 6 3818 8878.

 

Solliciteer direct

Lea over haar rol als Medior consultant

"Het toffe aan bij GriDD werken is dat je als medior verschillende rollen hebt. Het ene moment bijt je je vast in de inhoud, tegelijkertijd coördineer je een project en stuur je collega's aan, en de volgende dag begeleid je een sessie bij de klant. Je bent expert, adviseur, projectleider en kwartiermaker tegelijk. Bovendien krijg je veel vrijheid om de rol te pakken die bij je past."