Vacature: UX consultant met CX ambities (medior)

Over de vacature

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun digitale Customer Experience? Dan ben jij misschien de medior User Experience consultant die wij zoeken. We zoeken iemand die zich gespecialiseerd heeft in digitale CX (UX, IA en IxD) en een stap wil zetten in het maken van impact in organisaties. 

32 – 40 uur, Utrecht*

Deze vacature is geplaatst op 14-06-2022

We stellen ons even voor!

GriDD is een full-service Customer Experience design company. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in onze Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen met klanten om het leven van hun klanten beter, efficiënter en leuker te maken! 

Brownpaper met post-its

Wie zoeken we?

We missen een medior User Experience consultant als mooie aanvulling op ons team. Iemand die al het een en ander langs heeft zien komen, en de connectie kan zijn tussen strategie en uitvoering . De UX consultant die wij zoeken is inhoudelijk sterk op het gebied van UX research, UX strategy, UX concepting en UX design. Iemand die het leuk vindt en er goed in is om grotere UX projecten te leiden en uit te voeren, in nauwe betrokkenheid met de klant. Projecten variëren van het doen van onderzoek, opstellen van digitale strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app. 

Collega's van GriDD aan het vergaderen

Hoe ziet je werk eruit?

Als medior UX consultant stuur je projecten aan met een gemiddelde complexiteit, en coach en ondersteun je andere consultants. Bij opdrachtgevers opereer je op een tactisch niveau en ben je aanspreekpunt voor bijvoorbeeld een marketing director. Je bent verantwoordelijk voor projecten, en deelt de accountverantwoordelijkheid met een collega. Je wordt gedreven om echt impact te maken voor de klanten van onze klant en stelt hen dus altijd centraal. Zowel naar je opdrachtgever als naar je collega’s is je benadering professioneel met een persoonlijke touch.  

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Na 3+ jaar relevante werkervaring binnen het UX vakgebied en in het meedraaien in UX projecten ben je klaar voor je volgende stap. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend. 

 

Laura over haar rol als Medior consultant

"Het toffe aan bij GriDD werken is dat je als medior verschillende rollen hebt. Het ene moment bijt je je vast in de inhoud, tegelijkertijd coördineer je een project en stuur je collega's aan, en de volgende dag begeleid je een sessie bij de klant. Je bent expert, adviseur, projectleider en kwartiermaker tegelijk. Bovendien krijg je veel vrijheid om de rol te pakken die bij je past."

Gridd'ers houden een nerf gun gevecht

Van werk een leuke tijd maken

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we regelmatig leuke uitjes hebben, dagelijks samen lunchen en van werken een leuke tijd maken. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities. 

Zie je een match? Neem dan contact met ons op om kennis te maken! 

Neem contact op via info@gridd.nl

* Ons hoofdkantoor is in Utrecht, maar soms zal je ook bij de klant op locatie werken. Of een dagje thuis als je dat prettig vindt!

 

Neem contact op