Vacature Medior Customer Experience consultant

Over de vacature

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun Customer Experience? Dan ben jij misschien de medior Customer Experience consultant die wij zoeken. Iemand die het hele spectrum van CX wil doorgronden en onze klanten hierin wil helpen groeien.

32 – 40 uur, Utrecht* geplaatst op 29-01-2021

Stuur direct je solicitatie

Werken bij GriDD

GriDD is een full-service Customer Experience design company. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in de Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen om het leven van klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Wie ben jij?

We missen een medior Customer Experience consultant in ons team. Iemand die al het een en ander langs heeft zien komen, maar nog niet klaar is met leren. We zoeken iemand die brede ervaring heeft in het vak van CX. Niet een specialist, maar een generalist. Zo kan je klanten in hun verschillende uitdagingen ondersteunen, de strategie voor hen uitzetten en helpen die strategie te realiseren. Je werkt samen met je collega’s aan een brede set van projecten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app.

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Je hebt 3+ jaar relevante werkervaring binnen het CX vakgebied en in het meedraaien in CX projecten. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend.

Iets meer over ons

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we dagelijks goed lunchen* en van werken een leuke tijd maken. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities.

Lees meer over ons

Klinkt goed?

Wat goed! Solliciteer dan snel met onderstaande link. De Werving & Selectie van deze vacature hebben wij uitbesteed aan Eyes & Ears. Heb je vragen over deze vacature of over GriDD, dan kun je contact opnemen met Valerie Vafi.

Stuur nu je solicitatie