Junior UX consultant met CX ambities

Junior UX consultant met CX ambities

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun digitale Customer Experience (CX)? Dan ben jij misschien de junior User Experience consultant die wij zoeken. Iemand die het hele spectrum van UX en CX wil doorgronden en onze klanten hierin wil helpen groeien.

Datum van plaatsing: 13 oktober 2023

Over de functie

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun digitale Customer Experience (CX)? Dan ben jij misschien de junior User Experience consultant die wij zoeken. Iemand die het hele spectrum van UX en CX wil doorgronden en onze klanten hierin wil helpen groeien.

We zijn op zoek naar een junior User Experience consultant in ons team. Iemand die zich graag verder wil specialiseren binnen het CX vakgebied. We zoeken iemand die leergierig is en niet bang is om iets gewoon te gaan dóen. Die zich medeverantwoordelijk voelt voor het klantsucces, en de klant dan ook altijd centraal stelt. Professioneel met een persoonlijke touch. Je werkt samen met je collega’s en klanten aan een brede set van projecten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app.

Over GriDD

GriDD houdt zich bezig met full-service Customer Experience design. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in onze Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen met klanten om het leven van hun klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Sinds januari 2023 zijn we onderdeel van Witteveen+Bos, waardoor we naast onze industriële klanten ook in meer overheidsgerelateerde omgevingen nóg meer impact kunnen maken op de belangrijke thema’s van deze tijd zoals energietransitie, leefbaarheid, duurzaamheid en ecologie. We doen dat vanuit de sector Gebouwde omgeving. De PMC (product-marktcombinatie) Digital Engineering Experiences (DEX) is onderdeel van deze sector. We richten ons ons met name richten op digitale vraagstukken rondom ontwerpvraagstukken, burgerparticipatie en digitale adviesdiensten.

 

Wat wij vragen

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Je hebt de ambitie om je binnen het CX vakgebied te ontwikkelen en hebt een brede interesse op het gebied van CX design en aanverwante disciplines. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend.

Samengevat:

  • Recent afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Interaction Design, Communicatiewetenschap, Industrieel Ontwerpen of andere richtingen waar het onderzoeken en ontwerpen van gebruikerservaringen centraal staat;
  • Een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
  • Initiatiefrijke en kritische instelling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;

Wat wij bieden

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we regelmatig leuke uitjes hebben, dagelijks samen lunchen en van werken een leuke tijd maken. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities.

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Over Witteveen+Bos

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen Grit, Groepsleider Customer Experience, +31 6 3818 8878.

Solliciteer direct