UX consultant met CX ambities (junior)

Over de vacature

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun Customer Experience? Misschien ben jij dan wel de junior User Experience consultant die wij zoeken. Iemand die het hele spectrum van UX en CX wil doorgronden en onze klanten hierin wil helpen groeien. 

32-40 uur, Utrecht*

Deze vacature is geplaatst op 14-06-2022.

We stellen ons even voor!

GriDD is een full-service Customer Experience design company. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in onze Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen met klanten om het leven van hun klanten beter, efficiënter en leuker te maken! 

GriDD'ers aan het lunchen

Wie zoeken we?

We missen een junior User Experience consultant in ons team. Iemand die niet te lang geleden is afgestudeerd en zich nu verder wil specialiseren binnen het CX vakgebied. We zoeken iemand die leergierig is en niet bang is om iets gewoon te gaan dóen. Die zich medeverantwoordelijk voelt voor het klantsucces, en de klant dan ook altijd centraal stelt. Professioneel met een persoonlijke touch. Je werkt samen met je collega’s en klanten aan een brede set van projecten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app. 

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Je hebt de ambitie om je binnen het CX vakgebied te ontwikkelen en hebt een brede interesse op het gebied van CX design en aanverwante disciplines. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend. 

Thirza over haar rol als junior CX/UX consultant bij GriDD:

“Sinds maart werk ik als consultant bij GriDD en heb het super naar mijn zin. Ik doe gebruikersonderzoek, ontwerp concepten, schets wireframes, design pixelperfect websites en apps en valideer die weer met klanten. Naast alle afwisseling, is GriDD een mooie plek om veel te leren en een leuke tijd te hebben met collega’s.”

Gridd'ers houden een nerf gun gevecht

Van werk een leuke tijd maken

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we regelmatig leuke uitjes hebben, dagelijks samen lunchen en van werken een leuke tijd maken. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities.  

Zie je een match? Neem dan contact met ons op om kennis te maken! 

Neem contact op via info@gridd.nl

* Ons hoofdkantoor is in Utrecht, maar soms zal je ook bij de klant op locatie werken. Of een dagje thuis als je dat prettig vindt!

Neem contact op