Vacature Junior CX/UX design consultant

Over de vacature

Als als Junior CX/UX design Consultant bij GriDD krijg je gelijk al veel vrijheid en verantwoordelijkheid, want we hebben meteen al heel veel vertrouwen in jouw talent en dat je direct al wat kan betekenen voor onze klanten! Bij ons ben je meteen onderdeel van een team dat het hele CX proces doorloopt om een zo goed mogelijke dienst voor de klant neer te zetten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app. Je hebt een onderzoekende geest en je vindt het leuk om het hele spectrum van CX te doorgronden en onze klanten hierin te helpen groeien. Je brengt het grootste gedeelte van je tijd door bij onze (B2B) klanten zoals Mitsubishi, Kramp, Phillips en DSM. Je ontwikkelt je in je eigen tempo tot een ervaren consultant, zodat jij organisaties kan helpen met al hun CX uitdagingen!

32 – 40 uur, Utrecht* geplaatst op 19-11-2021

Willemijn over haar rol als junior CX/UX design consultant bij GriDD:

"Naast alle afwisseling is GriDD een mooie plek om veel te leren en een leuke tijd te hebben met collega’s."

Hallo, wij zijn GriDD!

We zijn een full-service Customer Experience design company opgericht op basis van de belangrijke vraag: hoe stel je de klant centraal? Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in de Academy vinden.

Met een klein en hecht team gevestigd in Utrecht, combineren we sinds 2008 kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. We zijn met name sterk in web en app oplossingen, maar leveren onze diensten in de volle breedte van de gehele experience. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. We zijn bescheiden, maar zeker heel trots op onze (internationale) B2B klanten als Mitsubishi, Kramp, Phillips en Brocacef en dat sommige klanten ons hun ‘professionele vrienden’ noemen. Al jaren werken we samen om het leven van onze (vaak hele trouwe) klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Dit is onze visie

Goede experience is in onze ogen alleen mogelijk met echte Customer Dedication. Dit betekent toewijding om diepe empathische relaties met je klanten op te bouwen op hun eigen voorwaarden. Het vereist continu observeren, luisteren, en inleven in de wereld van je klant. Op alle niveaus in een organisatie! Het is essentieel om voortdurend te testen en onderzoeken zodat je de klantervaring kan optimaliseren. Zonder Customer Dedication, geen excellente Customer Experience is onze mening!

Wie zoeken we?

We missen een junior CX/UX design Consultant in ons team. Iemand die niet te lang geleden is afgestudeerd en zich nu verder wil specialiseren binnen het CX vakgebied. We zoeken iemand die leergierig is en niet bang is om iets gewoon te gaan dóen. Die zich medeverantwoordelijk voelt voor het klant succes, en de klant dan ook altijd centraal stelt. Professioneel met een persoonlijke touch. Je werkt samen met je collega’s en klanten aan een brede set van projecten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken en ontwerpen van een digitaal product zoals een website of app.

Wie ben jij?

Jij hebt een relevante academische opleiding (bijvoorbeeld Interaction Design, Product Design, Industrial Design, Gedragswetenschappen, Communicatiewetenschappen, etc.) en een pragmatische instelling. Je hebt de ambitie om je binnen het CX vakgebied te ontwikkelen en hebt een brede interesse op het gebied van CX/UX design en aanverwante disciplines. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend.

Dit mag je van ons verwachten

  • Je krijgt van ons meteen in het begin veel vertrouwen en ruimte om te groeien. Vallen en weer opstaan, ga en doe het maar! We staan achter je en helpen je waar het voor jou nodig is.
  • We werken graag samen. Samen met onze klanten, samen in ons team en samen met onze partners. We hebben veel aandacht wat onze klanten, maar vooral ook onze GriDDers nodig hebben om hun ambities te kunnen realiseren.
  • Gave projecten bij verschillende bekende (internationale) B2B organisaties waar je met je collega’s veel impact gaat maken.
  • Je wordt onderdeel van een hecht GriDD team waar we dagelijks goed lunchen* en van werken een leuke tijd maken.
  • Ontzettend veel plezier met jouw collega’s die jou supporten in het realiseren van jouw doelen.
  • Je ontvangt een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een transparant groeimodel van salarisschalen.
  • Een MacBook en mobiele telefoon.
  • Een OV kaart voor jouw reis naar kantoor, of naar de klant*.

Klinkt goed?

Spreekt dit je aan? Leuk!

Neem dan even contact op met Valerie om samen verder uit te zoeken of deze functie misschien wel jouw next step is!

Valerie Vafi (externe Headhunter van GriDD)

M: valerie@eyesandears.nl

T: 06-41018487

Stuur nu je sollicitatie

Sollicitatie proces

Geïnteresseerd en nieuwsgierig?

Stuur dan jouw motivatie en CV via valerie@eyesandears.nl! De selectie loopt via onze partner Eyes & Ears. Valerie neemt zsm contact met je op om (virtueel) kennis met je te maken en samen met jou te bepalen of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je in je vrije tijd doet, welke (groei)plannen je hebt en wat je motiveert om te solliciteren voor deze rol bij GriDD.

Tweede gesprek

Dit tweede gesprek bestaat uit een kennismakingsgesprek met nog 1 of 2 andere collega’s. Hier krijg je meer gevoel bij onze projecten en wat de rol van consultant inhoudt.

En als laatste…!

Voeren we een gesprek met je over de arbeidsvoorwaarden die we je graag willen aanbieden. Allebei akkoord? GO! We zouden je dan als laatste graag nog willen uitnodigen om een korte inhoudelijke presentatie aan al je toekomstige collega’s te geven..! 🙂

 

*Gezien de huidige Coronacrisis werken wij gedeeltelijk thuis en spreken we onze klanten op dit moment nog veel virtueel. We hanteren een hybride vorm van werken zowel op ons kantoor, als met onze klanten. We proberen wel zo veel als dat lukt en veilig is, elkaar te treffen op ons kantoor in Utrecht en om op bezoek te kunnen bij onze klanten door het hele land. Wij helpen alle GriDDers zo goed mogelijk met thuiswerken, zowel van een praktische kant (bureaustoel/monitor/etc) als met het erin houden van de goede energie! De sollicitatieprocedure zal waarschijnlijk bij ons op kantoor zijn, want dat heeft nog altijd onze voorkeur, maar zou ook nog een keer virtueel plaats kunnen vinden. Uiteraard houden we rekening met de huidige geldende richtlijnen.