Diederik van de Heg

Consultant

Diederik van de Heg is consultant User Experience binnen GriDD. Met een passie voor grafisch ontwerp, fotografie en alles wat te maken heeft met design werkt hij binnen GriDD aan verassende, effectieve oplossingen voor lastige problemen. Zijn expertise ligt in het graven naar problemen binnen producten of organisaties, en die om te toveren naar ervaringen die voelen als het krijgen van een cadeautje.

Hij studeerde met honours af bij Interaction Design aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Diederik woont in hartje Utrecht en houdt zich in zijn vrije tijd veel bezig met het spelen van Dungeons & Dragons, het onderhouden van zijn uitgebreide plantencollectie en het bezoeken van musea en exposities.

Connect

+31 681854130

Waar is Diederik ook mee bezig?

kramp-uitgelicht

Kramp

Lees meer over hoe GriDD Kramp heeft geholpen met de ontwikkeling van een nieuwe innovatieve app die hun klant echt helpt en de positie van Kramp als digitale marktleider versterkt.
202101 GriDD – CX Deck promofoto 7

The Customer Experience Deck

Creëer customer experience journeys, bouw sitemaps en organiseer brainstormsessies met het Customer Experience Deck! Een praktische methode om inzicht te krijgen in de ervaringen van je klanten. He...

Heb je iedereen ontmoet?

Meet the team