Junior Customer Experience consultant

Word jij enthousiast om organisaties, groot en klein, te helpen een stap te zetten in hun Customer Experience? Misschien ben jij dan wel de junior Customer Experience consultant die wij zoeken. Iemand die het hele spectrum van CX wil doorgronden en onze klanten hierin wil helpen groeien.

(geplaatst op 31-03-2021, sluitingsdatum is woensdag 14 april)

Werken bij GriDD

GriDD is een full-service Customer Experience design company. Het volledige spectrum van CX kun je bij onze professionals en in de Academy vinden. Sinds 2008 combineren we kennis over mens en techniek om organisaties te adviseren en ondersteunen met het leveren van een excellente klantervaring. Altijd met professionele scherpte, humor, ingenieus ontwerp en creativiteit. Al jaren werken we samen om het leven van klanten beter, efficiënter en leuker te maken!

Schetsen aan whiteboard

Wie ben jij?

We missen een junior Customer Experience consultant in ons team. Iemand die niet te lang geleden is afgestudeerd en zich nu verder wil specialiseren binnen het CX vakgebied. We zoeken iemand die leergierig is en niet bang is om iets gewoon te gaan dóen. Die zich medeverantwoordelijk voelt voor het klantsucces, en de klant dan ook altijd centraal stelt. Professioneel met een persoonlijke touch. Je werkt samen met je collega’s en klanten aan een brede set van projecten. Van het doen van onderzoek, opstellen van strategieën, tot aan het uitdenken van een digitaal product zoals een website of app.

Jij hebt een relevante academische opleiding en een pragmatische instelling. Je hebt de ambitie om je binnen het CX vakgebied te ontwikkelen en hebt een brede interesse op het gebied van CX design en aanverwante disciplines. Je humor en levenslust zorgen voor een energieke impact waardoor we jou er graag bijhebben! Uiteraard is zowel je Nederlands als Engels taalgebruik uitstekend.

GriDD'er aan het werk op laptop

Iets meer over ons

Wij maken jou onderdeel van ons hechte team waarmee we dagelijks goed lunchen* en van werken een leuke tijd maken. Uiteraard krijg je een marktconform salaris, op basis van jouw achtergrond en ervaring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je persoonlijke aandacht om jouw ambities een boost te geven en je mag aan de slag in uitdagende projecten bij veeleisende organisaties. Wij kijken nu al met plezier uit naar het helpen realiseren van jouw professionele ambities.

Klinkt goed?

Wat goed! Solliciteer dan snel met onderstaande link.

Als je naar aanleiding van deze vacature nog vragen of opmerkingen hebt dan kun je die stellen aan Jeroen. Direct solliciteren op deze vacature kan natuurlijk ook!

Je kunt tot en met woensdag 14 april je sollicitatie met ons delen.

Solliciteer nu

*Gezien de huidige Coronacrisis werken wij zoveel mogelijk thuis en spreken we onze klanten virtueel. We hopen gedurende het jaar steeds meer terug te kunnen naar ons kantoor in Utrecht en op bezoek te kunnen bij onze klanten door het hele land. In de tussentijd helpen wij alle GriDDers zo goed mogelijk met thuiswerken, zowel van een praktische kant (bureaustoel/monitor/etc) als met het erin houden van de goede energie. De sollicitatieprocedure zal virtueel zijn, maar op het moment dat het echt klikt vinden we het ook fijn om ons kantoor te laten zien en je in persoon te ontmoeten, uiteraard met oog voor de dan geldende richtlijnen.