Website UX Check

 850,00 excl. BTW

De user experience van je website verbeteren? Onze Website UX Check geeft je inzicht in hoe je je website kunt verbeteren voor een top UX.

Tool

Verbeter je website met de Website UX Check

De kans is groot dat je niet bereikt wat je zou willen bereiken met je website. Presteert je website bijvoorbeeld niet zoals je had verwacht? Zijn er minder bezoekers, of vallen verkopen tegen? Soms is het fijn om eens iemand anders kritisch naar je website te laten kijken. Met de Website UX Check krijg je snel inzicht in de user experience en verbeterpunten van jouw website.

Person looking at a monitor

Wat is de Website UX Check?

Een user experience expert scant en evalueert je website op gebruiksvriendelijk, design en performance, en of deze geschikt is voor mobiel. Je ontvangt een compleet rapport met aanbevelingen en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Perfect aan het begin van een verbetertraject! Uiteraard kunnen we je daar ook bij helpen.

Wat levert het je op?

 • Concrete tips om je website snel klantgerichter en gebruiksvriendelijker te maken.
 • Een frisse, externe blik op je website van een UX expert.
 • Een laagdrempelige check up, ideaal voorafgaand van een verbetertraject.

Wat krijg je?

 • Een uitgebreid UX evaluatierapport als PDF bestand.
 • Evaluaties op het gebied van accessibility, usability,  content, design en performance.
 • Persoonlijk advies om je website direct te verbeteren, inclusief canvassen en tools uit onze Academy om direct aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd?

Ben je er klaar voor om je website te gaan verbeteren? Het enige dat je dan hoeft te doen is het formulier in te vullen, en we nemen contact me je op. De kosten van de Website UX Check bedragen €850,- exclusief BTW.

  Liever sparren met een expert?

  Samen sparren over de kansen en uitdagingen zijn voor jouw website? Neem dan contact op met de Diederik.

  Mail DiederikBel Diederik

  Wellicht is dit ook handig voor je

  DigiTransTacticsModel_Canvas

  Digital Transformation Tactics Canvas

  Het Digital Transformation Tactics canvas geeft tijdens verandering controle over je doelen op korte termijn, zonder je lange termijnvisie uit het oog te verliezen.  
  Scenario workshop

  Scenario planning workshop

  De wereld is continue in verandering. Dit betekent dat wat je klanten willen ook altijd in beweging is. Klantonderzoek is essentieel om hier inzicht in te krijgen. Maar wat kun je nog meer doen? Kijk...