Website UX Check

 850,00 excl. BTW

De user experience van je website verbeteren? Onze Website UX Check geeft je inzicht in hoe je je website kunt verbeteren voor een top UX.

Tool

Verbeter je website met de Website UX Check

De kans is groot dat je niet bereikt wat je zou willen bereiken met je website. Presteert je website bijvoorbeeld niet zoals je had verwacht? Zijn er minder bezoekers, of vallen verkopen tegen? Soms is het fijn om eens iemand anders kritisch naar je website te laten kijken. Met de Website UX Check krijg je snel inzicht in de user experience en verbeterpunten van jouw website.

Person looking at a monitor

Wat is de Website UX Check?

Een user experience expert scant en evalueert je website op gebruiksvriendelijk, design en performance, en of deze geschikt is voor mobiel. Je ontvangt een compleet rapport met aanbevelingen en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Perfect aan het begin van een verbetertraject! Uiteraard kunnen we je daar ook bij helpen.

Wat levert het je op?

 • Concrete tips om je website snel klantgerichter en gebruiksvriendelijker te maken.
 • Een frisse, externe blik op je website van een UX expert.
 • Een laagdrempelige check up, ideaal voorafgaand van een verbetertraject.

Wat krijg je?

 • Een uitgebreid UX evaluatierapport als PDF bestand.
 • Evaluaties op het gebied van accessibility, usability,  content, design en performance.
 • Persoonlijk advies om je website direct te verbeteren, inclusief canvassen en tools uit onze Academy om direct aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd?

Ben je er klaar voor om je website te gaan verbeteren? Het enige dat je dan hoeft te doen is het formulier in te vullen, en we nemen contact me je op. De kosten van de Website UX Check bedragen €850,- exclusief BTW.

  Liever sparren met een expert?

  Samen sparren over de kansen en uitdagingen zijn voor jouw website? Neem dan contact op met de Diederik.

  Mail DiederikBel Diederik

  Wellicht is dit ook handig voor je

  HCPD_Canvas

  Human Centered Process Design Canvas

  Loop je vast in het ontwerp van je business proces? Dit canvas biedt overzicht en structuur om niet alleen jou, maar ook je klanten en medewerkers verder te helpen.  
  Picture 1

  Training Co-creatie met je klanten

  Als je de klant centraal stelt, wat is er dan mooier dan om ideeën voor nieuwe producten of diensten te ontwikkelen in co-creatie met je klant? Wanneer er op basis van een kans of uitdaging in de cust...