Team training corporate storytelling

 2.385,00 excl. BTW

In deze training ga je samen met je collega’s aan de slag om op een visuele manier het verhaal van je bedrijf om te zetten in een aansprekende corporate story, gevisualiseerd in video of tekening. Doel van de training is om de kracht van storytelling toe te passen op het kernverhaal van jouw organisatie

Storytelling is een hot item. Dat komt omdat het een manier is om in deze tijden van vluchtigheid mensen echt mee te nemen in de essentie van je bedrijf. Zou het jouw organisatie, team of klanten helpen om jullie gezamenlijke visie of verhaal eens goed uit te werken en deelbaar te maken? Dan is deze training wat voor jou.

Wat leer je in deze training?

In deze training ga je samen met je collega’s aan de slag om jullie verhaal neer te zetten. Op een visuele manier leren jullie kijken naar waar het echt om gaat bij jullie dienstverlening en heb je een verhaal dat vertelt wat je doet.
Een dag met pressure cooker style sessies, waarbij hard gewerkt moet worden, maar er dan ook een resultaat staat waar je wat mee kunt.

Na afloop van de training:

  • Kom je tot de kern van het verhaal dat jullie willen vertellen
  • Heb je met je team een corporate story om te delen
  • Beschik je over visuele steun om je corporate story te vertellen

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor teams die een gezamenlijk zakelijk verhaal neer willen zetten over hun bedrijf of afdeling. Bijvoorbeeld omdat de organisatie in een verandering zit en het team al wel een idee heeft van de richting waar het naar toe gaat, maar dat nog niet concreet weet te maken. Of omdat de Marketing afdeling op zoek is naar een manier om de delen van verhalen die er al zijn te combineren tot een aansprekende marketing uiting. Samen leer je hoe de ideeën concreet gemaakt kunnen worden, voor welke doelgroep je het verhaal maakt, en hoe je het verhaal kan delen binnen de organisatie of naar de buitenwereld.

Het is niet mogelijk je individueel voor deze training in te schrijven.

Trainers

Koen Terra

Consultant

Mark Geljon

Managing partner

Nicky Meijer

Consultant

Jeroen Grit

Managing partner

Onze ervaring

Onze klant cases die aansluiten bij deze corporate storytelling training zijn bijvoorbeeld het project waarbij we DELA hielpen hun beleid ondersteunen door de beschikbare materialen om te zetten naar een effectieve storyline voor een video. Of de case van Kennispark Twente waarbij we hielpen complexe proposities en netwerken te visualiseren om hun verhaal te vertellen.

Storytelling is een onderwerp waar we ons veel in verdiepen. Bekijk bijvoorbeeld deze toptip waarin we drie belangrijke elementen van storytelling met je delen, bestudeer onze storytelling infographic of lees in onze blog over voorbeelden van storytelling strategie. Onze collega Mark is tevens regelmatig spreker op congressen over dit onderwerp en sprekerscoach van onder andere sprekers op TEDxYouthUtrecht 2017.

Wat betreft onze visuele methoden kun je meer lezen in onze bijvoorbeeld over het nut van visuele workshop resultaten of bijvoorbeeld onze app Bizz Draw downloaden die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren.

Bovendien worden onze trainingen op de populaire opleidingensite Springest.nl positief beoordeeld. Lees de reviews en oordeel zelf!

Ontdek meer rondom dit onderwerp

BlogTile-Het-nut-van-visuele-workshop-resultaten

Het nut van visuele workshop resultaten

GriDD organiseerde recent bij Vitens een workshop Effective Content, “From good to GREAT!”. Het doel was om voorwaarden te stellen aan de nieuwe kennisbank en concrete afspraken...
Bizz-Draw-Verdieping

Bizz draw – verdieping

Voor de mensen die de eerste stappen gezet hebben in tekenen op het werk, kun je bij GriDD terecht voor een verdieping op je tekenkennis. Het doel van deze training is om te leren visuals te maken in...
Cut-The-Bullsht-Marketing

Cut The Bullsh*t Marketing

Een praktijkgericht boek om werkelijk impact te creëren door middel van marketing. Deze marketing aanpak hielp NXP klimmen van een top 20, naar de top 5 positie in de semiconductor industrie. Beste...

Waar en wanneer

Deze training vindt regelmatig plaats. Soms bepalen we data in overleg met deelnemers, dus als je interesse hebt, laat dan van je horen middels het contactformulier onder ‘meer informatie’.

De voertaal van de training is Nederlands, tenzij er een Engelstalige deelnemer is en dan zal de training in het Engels gegeven worden.

Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Ook kunnen we een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, vraag naar de mogelijkheden.

Praktische zaken

  • De training duurt een dag
  • De trainingsdag start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur
  • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.
  • De investering is €2.385 per sessie, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en een lekkere lunch

Meer informatie

Heb je  vragen of opmerkingen over deze training? Aarzel dan niet om contact op te nemen middels het contactformulier.

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!