Voor wie is deze training?

De training is bedoeld voor iedereen die gelooft in de kracht van beeld en hun tekenvaardigheden wil verbeteren om hier meer gebruik van te kunnen maken in het dagelijkse leven.  

Jij wilt op een praktische manier leren om snel jouw ideeën (en die van anderen) om te kunnen zetten in begrijpelijke visuals. Daarnaast wil je leren om structuur te zien in losse elementen om op die manier een zakelijk inzetbare effectieve visual te maken. De training is geschikt voor beginners: ervaring met tekenen is absoluut geen vereiste! 

Meld je aan

Wat leer je in deze training?

Tijdens het eerste dagdeel zal je de basis van ‘visueel notuleren’ ervaren waarbij je leert simpele en snelle visuals te tekenen. Je krijgt meer zelfvertrouwen in het tekenen door actief met oefeningen aan de slag te gaan. Duidelijkheid en effectiviteit gaan hier boven schoonheid. Het belangrijkste is dat jouw iconen begrijpelijk zijn! Dat maakt ze effectief om je gedachten weer te geven of om te gebruiken op een whiteboard tijdens een sessie.

Het tweede dagdeel sluit hierop aan en is een verdieping op je tekenkennis. Je leert om meer te tekenen dan losse iconen en visuals, door je tekening een richting en een verhaal mee te geven. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag om te leren een effectieve visual te maken in een zakelijke setting.

Resultaat

  • Je bent in staat om met eenvoudige vormen en lijnen effectieve visuals te maken om jouw verhaal te communiceren
  • Je beschikt over een visuele bibliotheek van iconen en structuren om een visual doelgericht vorm te geven
  • Je hebt (meer) vertrouwen in jouw visuele vaardigheden
  • Je tekentechnieken zijn aangescherpt
  • Je weet hoe je je visualisatie in kan zetten voor effectieve communicatie of om je eigen gedachten vorm te geven

Ontmoet onze gedreven trainers

Ervaringen

Tijdens deze training heb ik de basics geleerd over hoe vastlegging van processen en gesprekken ondersteund kunnen worden door visuals. Tijdens deze training zijn handvatten geleverd voor o.a. vormengebruik en kadering van aantekeningen. De trainers zijn enthousiast, toegankelijk en hebben de benodigde kennis om deze training met succes te geven aan trainees.

Zeer enthousiaste trainers met veel kennis. Handige tips en trucs worden je aangeleerd en je kan ze meteen onder begeleiding proberen. Leuke en nuttige training, goede locatie en makkelijk bereikbaar met de trein.

Meld je direct aan
En wees verzekerd van een plek

Training aanvraag formulier

Gerelateerde trainingen