Pitch training

 349,00 excl. BTW

Als je slechts 3 minuten hebt om je verhaal te houden, is het belangrijk om écht de kern van je boodschap helder te hebben. In deze training leer je hoe je dit kunt doen. Je gaat aan de slag met het structureren van je verhaal waarna je de pitch met elkaar gaat oefenen.

Als je slechts 3 minuten hebt om je verhaal te houden, is het belangrijk om écht de kern van je boodschap helder te hebben. Wil jij graag leren een korte, bondige elevator pitch te houden? Wij leren je hoe je dat moet doen in deze training.

Wat leer je in deze training?

Een verhaal is zo goed als de manier waarop het verteld wordt. Jouw presentatievaardigheden worden in deze training naar een hoger niveau getild. Een goede verhaalstructuur is daarbij essentieel. Als je weinig tijd hebt, moet je weten wat je gaat vertellen. Dat leer je niet achterover leunend, maar door te doen. In een pressure cooking setting ga je actief aan de slag met jouw verhaal en manier van presenteren zodat je pitch op inhoud, structuur én vorm optimaal jouw boodschap over brengt.

Na afloop van de training:

  • Beschik je over een pitch die indruk maakt
  • Weet je wat de belangrijkste verhaalelementen zijn en hoe je deze kunt toepassen voor verschillende doeleinden
  • Ben je in staat een verhaallijn te kiezen die aansluit bij jouw doel
  • Heb je helder hoe verschillende manieren van vertellen invloed hebben op de effectiviteit van je pitch

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is gericht op mensen die kort de tijd hebben om anderen hun verhaal je vertellen. Moet jij weleens snel je manager overtuigen van jouw visie of wil je binnenkort spreken op een congres en heb je daar slechts een paar minuten spreektijd? Dan is deze training wat voor jou. Ook geschikt voor mensen die veel sales doen of  een pitch nodig hebben voor een video, bijvoorbeeld voor een crowdfunding website.

Trainers

Koen Terra

Consultant

Mark Geljon

Managing partner

Nicky Meijer

Consultant

Jeroen Grit

Managing partner

Onze ervaring

Wij hebben zowel ervaring in het geven van deze training voor (grote) groepen als persoonlijke coaching op dit gebied. Onze collega Mark is regelmatig spreker op congressen en sprekerscoach van onder andere sprekers op TEDxYouthUtrecht 2017.

Bekijk ook eens dit artikel op Frankwatching.com over impactful presentations, deze toptip waarin we drie belangrijke elementen van storytelling met je delen, bestudeer onze storytelling infographic of lees in onze blog over voorbeelden van storytelling strategie.

Ook hebben een mobiele app ontwikkeld, genaamd Bizz Story,  die je helpt om de perfecte storyline voor je verhaal te vinden, passend bij je doel, doelgroep en soort verhaal.

Bovendien worden onze trainingen op de populaire opleidingensite Springest.nl positief beoordeeld. Lees de reviews en oordeel zelf!

Ontdek meer rondom dit onderwerp

Case-TEDx-Uitgelicht

TEDx Utrecht

TEDx Utrecht is een groot evenement met 27 sprekers en meer dan 1000 bezoekers. GriDD ondersteunt het evenement door een aantal sprekers (inmiddels 10) te coachen samen met Personal Performance traine...
Training-Effective-Storytelling

Training effective storytelling

Breng een inhoudelijke boodschap op een manier die ráákt! Vaak zit er een grote kloof tussen het ófwel brengen van een stuk informatie op een gestroomlijnde manier, ofwel het vertellen van ‘een sterk...
Bizz-Story-App

Bizz Story app

Heb jij een goed verhaal om te delen, maar geen idee hoe je het moet vertellen? Gebruik dan onze mobiele app Bizz Story! Gebaseerd op het doel van je verhaal, het type verhaal of de karakteristieke...

Waar en wanneer

De eerst volgende trainingen vinden plaats in Utrecht op:

  • 26 maart 2020
  • 18 juni 2020

Deze training vindt regelmatig plaats. Soms bepalen we data in overleg met deelnemers, dus als je interesse hebt, laat dan van je horen middels het contactformulier onder ‘meer informatie’.

Om de training door te laten gaan zijn minimaal vijf deelnemers nodig. Je hoort daarom uiterlijk twee weken voor de trainingsdatum of de training doorgaat. Zo niet, dan vinden we daarvoor samen een oplossing. De voertaal van de training is Nederlands, tenzij er een Engelstalige deelnemer is en dan zal de training in het Engels gegeven worden.

Ook kunnen we een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, vraag naar de mogelijkheden.

Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Praktische zaken

  • De training duurt een dagdeel.
  • De investering is €349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers
  • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Meer informatie

Heb je  vragen of opmerkingen over deze training? Aarzel dan niet om contact op te nemen middels het contactformulier.

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!