Effective information architecture

In deze regelmatige meetups voor Information Architects delen we inzichten, ideeën en voorbeelden van effectieve informatiearchitectuur. Wat maakt informatie nou effectief? Kom ook meepraten!

Effective information architecture

GriDD organiseert regelmatig meetups voor Information Architects.  Hier delen we inzichten, ideeën en voorbeelden van effectieve informatiearchitectuur. Samen vormen en brengen we informatie in kaart om organisaties meer effectief te maken, en helpen we om klanten hun doelen te laten bereiken. Kom ook op deze Meetup!

Meld me aan voor deze meetup groep

Wat is Information Architecture?

Over een standaarddefinitie zijn de experts het nog niet helemaal eens, maar een bekende is die van Abby Covert: “Information architecture is de manier waarop we de onderdelen van iets ordenen om het begrijpelijk te maken. 

Wij beschrijven het vaak als het verbeteren van je informatie-effectiviteit door het creëren van structuur, labels en navigatie om de gebruiksvriendelijkheid en begrijpelijkheid voor mensen te bevorderen.

Kom naar een meetup

Wil jij ook meepraten over hoe informatie effectiever, mooier, toegankelijker, duidelijker en gewoonweg kan worden ontworpen en gebruikt? Dat kan! Regelmatig organiseren we meetups in ons kantoor in Utrecht. Dan zorgen wij voor pizza en drankjes en jij neemt je enthousiasme mee.

De voertaal tijdens meetups is in principe Engels tenzij er geen anderstaligen aanwezig zijn. De meetup is net zoveel jouw sessie als die van ons, dus als je mooie plannen of input hebt: laat het ons zeker even weten want dan regelen we iets leuks samen.

Een nieuwe meetup is nog niet gepland. Schrijf je in voor de meetup groep en we houden je op de hoogte!

[nog geen nieuwe datum bekend]

Ja leuk, ik meld me aan!