Koffieuurtje bij GriDD op 30 maart: met Nicky & Laura

Voor iedereen die zin heeft in een kop koffie en nieuwe mensen te leren kennen! Of een goed gesprek wil voeren over CX. Wees welkom op 30 maart!

Koffieuurtje bij GriDD: met Nicky & Laura

Ruim een jaar werken we al thuis vanwege corona. Jammergenoeg leer je niet snel nieuwe mensen kennen of maak je even een kletspraatje met iemand die je toevallig tegenkomt. Daarom hebben wij zin in een spontaan koffie uurtje met iedereen die daar ook zin in heeft! 

Koffie drinken

Ben jij er ook bij op 30 maart?

Wat: Koffie (of borrel) uurtje voor wie wil!
Wanneer: dinsdag 30 maart van 16.00-16.45.
Waar: online

Progamma: we verdelen ons in verschillende groepjes, wie zin heeft om een inhoudelijk gesprek te voeren over CX of UX kan bij elkaar gaan ‘zitten’, wie het over trends wil hebben kan elkaar opzoeken, of wie gewoon zin heeft om te ouwehoeren over van alles en nog wat zoekt elkaar op.

PS: we zijn aan het kijken of we online borrelen een iets ludiekere vorm kunnen geven dan via Teams. To be continued..

Meld je aan, dan sturen we je een invite!

Meld je aan

Heb je een vraag? Neem vooral contact op!

Laura van ‘t Hul

Consultant

Laura van ’t Hul is consultant bij GriDD. Zij heeft de masters Communication Studies en Educational Science & Technology aan de Universiteit Twente afgerond. Laura is geïnteresseerd in hoe mensen leren en zich gedragen in een digitale omgeving.

Ontdek meer leuke dingen van GriDD

202101 GriDD – CX Deck promofoto 7

The Customer Experience Deck

Creëer customer experience journeys, bouw sitemaps en organiseer brainstormsessies met het Customer Experience Deck! Een praktische methode om inzicht te krijgen in de ervaringen van je klanten. He...
Persona 101

Gratis CX training: Persona creatie 101

Wil jij aan de slag om klantervaringen te verbeteren voor jouw organisatie maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? GriDD heeft veel trainingen en workshops die je daarbij kunnen helpen. Maar...