Workshop persoonlijk leiderschap

Meld je aan voor de gratis workshop “Persoonlijk leiderschap: hoe maak jij je klanten blij in 2020?” waarbij we met LEGO-blokjes aan de slag gaan om jouw nieuwe jaar te visualiseren.

Categorie:

Workshop “Persoonlijk leiderschap: hoe maak jij je klanten blij in 2020?”

Een gratis workshop om jouw nieuwe jaar te visualiseren

Creativiteit is een groot goed in ons vakgebied. Wanneer je je richt op het bieden van een excellente klantervaring zal je nét anders uit de hoek moeten komen dan alle anderen. Ook is het belangrijk om de juiste bouwstenen te hebben in je organisatie om alles goed te organiseren.

Wij willen graag samen het nieuwe jaar een kickstart geven! Daarom nodigen we je graag uit voor een gratis workshop “Persoonlijk leiderschap: hoe maak jij je klanten blij in 2020?” waarbij we met LEGO-blokjes aan de slag gaan om jouw nieuwe jaar te visualiseren. LEGO biedt je de kans om je ideeën en gedachten eens op een andere manier uit te beelden. Zo ontstaan er nieuwe en verrassende inzichten!

Het vindt plaats op woensdag 5 februari van 15.00u-17.00 bij ons in Utrecht op Rotsoord 9.

We hopen je 5 februari te zien!

Kom naar de workshop

Contactpersoon

Nicky Meijer

Consultant

Nicky Meijer is consultant bij GriDD. Zij is gedreven om professionals en organisaties te ondersteunen met (complexe) informatie vraagstukken en elke vorm van persoonlijke ontwikkeling. Met haar achtergrond als onderwijskundige is zij geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met kennisprocessen en leren, met name wanneer nieuwe technologieën hierbij meerwaarde kunnen bieden.