CX quick scan (gratis)

De gratis CX quick scan geeft je inzicht in de status van customer experience binnen jouw organisatie. Op basis van de uitkomsten word je op weg helpen met next steps om dit te verbeteren!

Tool

Doe de CX quick scan!

De gratis CX quick scan geeft je inzicht in de status van customer experience binnen jouw organisatie. Op basis van de uitkomsten zullen we je op weg helpen met next steps om dit te verbeteren (indien nodig ;-))

Een digitale versie van onze CX Academy manager Nicky zal je begeleiden naar de CX quick scan door middel van een chat. Daarbij kan ze je ook wat meer vertellen over customer experience en tips geven over welke stappen je zou kunnen zetten om meer te leren over het vakgebied of om je uitdagingen direct aan te pakken met laagdrempelige tools.

Ze zal je eerst een aantal vragen stellen en je vervolgens doorverwijzen naar de scan. In de scan worden 15 vragen aan je gesteld over je organisatie en de status van hoe jullie omgaan met customer experience. Op basis daarvan krijg je direct in het scherm een score te zien: hoe sta staat jouw organisatie ervoor?

In je inbox ontvang je na afloop van de scan meer uitgebreide resultaten, een duiding van de score en een suggestie voor eventuele vervolgstappen. Ook vind je er een link naar een nieuwe chat waarin op basis van je resultaten, specifiek voor jou relevante content, tools, trainingen of events worden aangeraden.

Start de gratis CX quick scan

Wil je een expert spreken?

Geen scan doen, maar gewoon samen even overleggen over de kansen en uitdagingen die je ziet op gebied van de customer experience van jouw organisatie? Of juist interesse in wat meer diepgang en benchmarking in onze uitgebreide Customer Dedication & Experience Scan? Neem dan contact op met de echte Nicky.

Stuur een mailtjeIk bel liever!

Wellicht is dit ook handig voor je?

Liever direct zelf aan de slag met je ontwikkeling op het gebied van CX? Lees een blog of browse in de CX academy naar direct (en vaak gratis!) in te zetten tools, trainingen en events.

DigiTransTacticsModel_Canvas

Digital Transformation Tactics Canvas

Het Digital Transformation Tactics canvas geeft tijdens verandering controle over je doelen op korte termijn, zonder je lange termijnvisie uit het oog te verliezen.  
Picture 1

Training Co-creatie met je klanten

Als je de klant centraal stelt, wat is er dan mooier dan om idee├źn voor nieuwe producten of diensten te ontwikkelen in co-creatie met je klant? Wanneer er op basis van een kans of uitdaging in de cust...