Cut the Bullshit Marketing Course

 1.900,00 excl. BTW

Fantasieloze, irrelevante marketing uitingen: je ziet het helaas veel. Mensen die verkeerde berichten op het verkeerde moment zien. En dat werkt niet. Dus Cut The Bullsh*it en maak een digitale strategie die mensen blij maakt en waarmee je jouw doelen bereikt in deze praktische vijfdaagse opleiding van onze experts en auteurs van het gelijknamige populaire boek!

Wat leer je in deze training?

Het boek Cut the Bullshit Marketing is een groot succes. Verschillende media zoals het FD en New Business Radio hebben er al een item aan gewijd want de behoefte aan een no-nonsense marketing aanpak is groot. Herken je dat? Zie jij ook een uitdaging in het opstellen en uitvoeren van een digitale marketingstrategie gericht op echte resultaten en het helpen van jouw klanten?

Daarom starten we de Cut the Bullsh*t Marketing Course. In deze vijfdaagse opleiding  werk je aan je eigen Cut the Bullsh*t Marketing Plan, samen met andere marketeers. De verschillende onderdelen worden toegelicht en aan de hand van aansprekende praktijkcases duidelijk gemaakt. Vervolgens vertaal je dit direct naar jouw omgeving zodat je niet alleen veel geleerd hebt, maar ook direct aan de slag kunt.

Cut the bullshit marketing course_GriDD

Na afloop van de training:

 • Inzicht in de essentie van Cut the Bullshit marketing: weet, kies en doe.
 • Kennis van de essentiele Cut the Bullshit marketing technieken
 • Aan de hand van verschillende cases waarin deze aanpak succesvol is toegepast doorleef je de achtergrond van deze aanpak
 • Een outline van je eigen Cut the Bullshit marketing plan
 • Een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt
 • Leren van anderen door mee te denken over hun uitdagingen

Programma Cut The Bullshit Marketing

In deze training gaan we aan de slag met jouw specifieke marketing uitdaging. Je wordt van A tot Z begeleidt in de inrichting met het boek als vertrekpunt. Onderdelen in de training zijn:

 • Dag 1 – Foundation: Strategie, bedrijfsdoelen en klantonderzoek
 • Dag 2 – Make it personal / understand your customer: Herdefinieren van je waardepropositie. Inleven in de wereld van je klant en dit uitschrijven.
 • Dag 3- Design for engagement / engage to the max: Creer het juiste marketingconcept voor jouw organisatie en begin met dóen.
 • Dag 4 – Create a CTBSM organization and measure impact: hoe organiseer je dit en zorg je dat de resultaten inzichtelijk zijn?
 • Terugkom middag waarin ervaringen gedeeld worden om te leren van en aan te haken op andermans situatie.

Het volgende programma start direct na de zomervakantie en duurt 4 maanden, zodat je vóór 2019 klaar bent om meer verbinding en impact te realiseren met je marketing aanpak.

Tussen de onderdelen wordt huiswerk meegegeven zodat je echt aan de slag gaat (ook in je organisatie) en de vaart erin blijft.

De training wordt gegeven door een set aan docenten uit de praktijk dus leer van de échte experts en auteurs.

Voor wie is deze training bedoeld?

Ben jij verantwoordelijk voor digitale marketing in jouw organisatie? Ben je werkzaam in het MKB in een business to business omgeving? Dan is dit echt een training voor jou.

Vooral deze bedrijven hebben doorgaans moeite met de meer abstracte vormen van marketing, maar hebben wel de noodzaak om hun producten en oplossingen op een goede manier in de markt te zetten, in verbinding met hun klanten en direct bijdragend aan hun bedrijfsdoelen. Binnen deze bedrijven zijn met name mensen geïnteresseerd die het volgende op hun kaartje hebben staan: commercieel of algemeen directeur, marketing manager, communicatie manager, hoofd strategie of innovatie manager. Maar zegt jouw kaartje iets anders en spreekt deze training je gaan, laat dan ook vooral van je horen!

Brochure aanvragen

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Trainers

Bram de Jongh

Consultant

Mark Geljon

Managing partner

Nicky Meijer

Consultant

Jeroen Grit

Managing partner

Onze ervaring

De training volgt de methode van het populaire boek Cut the Bullsh*it Marketing. De trainers hebben ruime ervaring in het trainen van inhoudelijke professionals, executives en start-ups. Daarnaast hebben ze ook jarenlange ervaring in het projecten bij grote internationale organisaties waar ze digitale transformatieprocesssen hebben begeleid.

Bovendien worden onze trainingen op de populaire opleidingensite Springest.nl positief beoordeeld. Lees de reviews en oordeel zelf!

Ontdek meer rondom dit onderwerp

Case-PhilipsLightingRedesign-UitgelichteImage-01

Philips Lighting

Philips Lighting wilde een volgende stap zetten op digitaal gebied, de huidige website voldeed niet aan de eisen van gebruikers en ondersteunde de organisatie-ambities niet. Met een zeer ambitieuze pl...
Cut-The-Bullsht-Marketing

Cut The Bullsh*t Marketing

Een praktijkgericht boek om werkelijk impact te creëren door middel van marketing. Deze marketing aanpak hielp NXP klimmen van een top 20, naar de top 5 positie in de semiconductor industrie. Beste...

Waar en wanneer

De eerstvolgende training vindt plaats in het najaar van 2018 op ons kantoor in Utrecht:

 • donderdag 11 oktober  (Part 0 – Foundation: Strategie, bedrijfsdoelen en gebruikersonderzoek)
 • donderdag 8 november (Part 1: Make it personal / understand your customer)
 • donderdag 13 december (Part 2 – Design for engagement / engage to the max)
 • donderdag 17 januari 2019 (Part 3 – Create a CTBSM organization and measure impact)
 • Terugkom middag om ervaringen te delen wordt gepland in overleg met de deelnemers en zal plaatsvinden in voorjaar 2019.

Mochten deze data je niet passen, maar heb je wel interesse? Neem dan vooral contact met ons op.

Om de training door te laten gaan zijn minimaal vijf deelnemers nodig. Je hoort daarom uiterlijk twee weken voor de trainingsdatum of de training doorgaat. Zo niet, dan vinden we daarvoor samen een oplossing. De voertaal van de training is Nederlands, tenzij er een Engelstalige deelnemer is en dan zal de training in het Engels gegeven worden.

Ook kunnen we een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, vraag naar de mogelijkheden.

Deze trainingsdagen vinden plaats in Utrecht. Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (kleine 10 minuten lopen vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn).

Praktische zaken

 • In onze visie heeft een training de meeste waarde als je met ‘echte’ inhoud aan de slag kunt gaan. Daarom is het voor de training van belang een eigen case te kiezen waarmee je aan de slag wilt gaan.
 • Dit praktische karakter zorgt ervoor dat je in de trainingssessies veel doet, maar om zoveel mogelijk uit de training te halen is het verstandig om er rekening mee houden dat je na de sessies nog huiswerk hebt
 • De training bestaat uit vier trainingsdagen en een terugkom middag
 • De trainingsdagen starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
 • De investering is €1900 in totaal, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en een lekkere snacks

Meer informatie

Heb je  vragen of opmerkingen over deze training? Aarzel dan niet om contact op te nemen middels het contactformulier.

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!