Customer Experience Talks Utrecht

Customer experience Talks is een meetup over customer experience! Deze meetup vindt regelmatig plaats in de event space van GriDD, met steeds nieuwe thema’s.

Customer Experience Talks Utrecht

Inspiratie en een borrel over customer experience design!

Deze bijeenkomst is voor change makers, service designers, UX designers, ondernemers en alle andere mensen die klantgerichtheid erg belangrijk vinden. In deze meetup delen we inzichten en verkennen we mogelijkheden om de complete klantervaring te ontwerpen. Samen leren we wat er nodig is om geweldige ervaringen te creëren die verder gaan dan een leuke webinterface of winkelfront. We willen deelnemen, verrassen en integreren. Kort gezegd: hoe ontwerp je alle relevante aspecten van een organisatie, zodat de klant (of burger) en haar ervaring echt centraal staan?

Informeel, leuke sprekers en drankjes. Wat wil je nog meer? Kom naar een van onze meetups. We bespreken elke keer een ander thema of een ander element op het gebied van customer experience design.

Meld me aan voor deze meetup groep

Wat is customer experience?

Je hebt waarschijnlijk wel de buzz gehoord rondom customer experience en de groeiende behoefte om de ervaring van klanten (en burgers bijvoorbeeld) te verbeteren. Maar, wat is customer experience nou precies?

Voor ons is customer experience de optelsom van alle ervaringen die een klant heeft met producten en de diensten. Vaak beleeft de klant het aanbod op verschillende kanalen, die steeds meer van fysiek naar digitaal lopen. Een goede customer experience kant ervoor zorgen dat mensen loyaler zijn, langer blijven, meer feedback en input leveren en hun ervaring als waardevol beschouwen.

Kom naar een meetup

Wil jij ook meepraten over customer experience Dat kan! Regelmatig organiseren we meetups in ons kantoor in Utrecht. Dan zorgen wij voor drankjes en jij neemt je enthousiasme mee.

De voertaal tijdens meetups is in principe Engels tenzij er geen anderstaligen aanwezig zijn. De meetup is net zoveel jouw sessie als die van ons, dus als je mooie plannen of input hebt: laat het ons zeker even weten want dan regelen we iets leuks samen.

Meetup | Bridging the gap between physical and digital

Mind the gap: hoe kunnen we oplossingen ontwerpen voor klanten die interactie hebben met product of diensten in zowel de digitale als de fysieke wereld?

In ons leven schakelen we voortdurend tussen fysiek en digitaal. Waar digitaal vroeger alleen thuis of op kantoor aanwezig was, zijn we nu voortdurend verbonden. Onze ervaring van de wereld wordt versterkt en verminderd door onze smartphones, laptops en tablets en hun verbinding met internet. Bij het ontwerpen van digitale oplossingen (zoals apps, portals, websites) moeten we ons bewust zijn van de fysieke realiteit waarin deze oplossingen zullen worden gebruikt. En omgekeerd, in fysieke ontwerpoplossingen (zoals wegen, speelplaatsen en buurten) worden steeds meer geconfronteerd met het feit dat we het digitale moeten integreren om mensen betrokken en verbonden te houden. Kortom, we moeten de kloof tussen fysiek en digitaal overbruggen.

In deze bijeenkomst bespreken we drie beste manieren om de kloof te overbruggen. Sprekers worden aangekondigd. We zijn benieuwd! Jij ook? Wordt lid van ons op:

Woensdag 04 September from 19.00 op Rotsoord 9 in Utrecht

Ja leuk, ik meld me aan!

Contactpersoon

Bram de Jongh

Consultant

Bram is story architect en houdt zich bezig met het neerzetten van verhalen voor organisaties. Hij heeft een achtergrond in interdisciplinaire studies en ruimtelijk ordening, maar ontwikkelde een passie voor film-maken en websites.