Customer Experience Talks Utrecht

Customer experience Talks is een meetup over customer experience! Deze meetup vindt regelmatig plaats in de event space van GriDD, met steeds nieuwe thema’s.

Customer Experience Talks Utrecht

Inspiratie en een borrel over customer experience design!

Deze bijeenkomst is voor change makers, service designers, UX designers, ondernemers en alle andere mensen die klantgerichtheid erg belangrijk vinden. In deze meetup delen we inzichten en verkennen we mogelijkheden om de complete klantervaring te ontwerpen. Samen leren we wat er nodig is om geweldige ervaringen te creëren die verder gaan dan een leuke webinterface of winkelfront. We willen deelnemen, verrassen en integreren. Kort gezegd: hoe ontwerp je alle relevante aspecten van een organisatie, zodat de klant (of burger) en haar ervaring echt centraal staan?

Informeel, leuke sprekers en drankjes. Wat wil je nog meer? Kom naar een van onze meetups. We bespreken elke keer een ander thema of een ander element op het gebied van customer experience design.

Meld je aan voor de volgende CX Talks Utrecht op meetup.com

Wat is customer experience?

Je hebt waarschijnlijk wel de buzz gehoord rondom customer experience en de groeiende behoefte om de ervaring van klanten (en burgers bijvoorbeeld) te verbeteren. Maar, wat is customer experience nou precies?

Voor ons is customer experience de optelsom van alle ervaringen die een klant heeft met producten en de diensten. Vaak beleeft de klant het aanbod op verschillende kanalen, die steeds meer van fysiek naar digitaal lopen. Een goede customer experience kant ervoor zorgen dat mensen loyaler zijn, langer blijven, meer feedback en input leveren en hun ervaring als waardevol beschouwen.

Contactpersoon

Bram de Jongh

Consultant

Bram is story architect en houdt zich bezig met het neerzetten van verhalen voor organisaties. Hij heeft een achtergrond in interdisciplinaire studies en ruimtelijk ordening, maar ontwikkelde een passie voor film-maken en websites.