Bizz Story app

Heb jij een goed verhaal om te delen, maar geen idee hoe je het moet vertellen? Gebruik dan onze mobiele app Bizz Story!

Gebaseerd op het doel van je verhaal, het type verhaal of de karakteristieken van je publiek, selecteert Bizz Story een storyline die helpt om jouw verhaal structuur te geven.

Neem contact op voor toegang tot deze tool!

Een goed verhaal is een verhaal dat goed gestructureerd is. Bizz Story is een webapp die je helpt om effectievere verhalen te maken door een storyline te gebruiken die past bij jouw behoeften. Een storyline, oftewel verhaallijn, is het plot en daarmee de opbouw van elementen in je verhaal. De perfecte storyline hangt af van het doel dat je hebt om je verhaal te vertellen, het type verhaal dat je wilt vertellen of de karakteristieken van je publiek.

Gebruik onze bibliotheek met verschillende storylines om te bepalen welke structuur je verhaal moet krijgen om maximale impact te maken!

Key features

  • Krijg toegang tot de Bizz Story bibliotheek waarin verschillende storylines te vinden zijn
  • Kom erachter welke storyline het beste past bij jouw verhaal
  • Ontvang suggesties voor storylines gebaseerd op je doel, type verhaal en publiek.
  • Ontdek aantrekkelijke voorbeelden per storyline
  • Leer meer over verschillende storylines in woorden en beelden
  • Krijg periodieke updates met nieuwe storylines

Meer informatie

Bij GriDD geloven we in de kracht van storytelling. Verhalen helpen om informatie effectiever te communiceren, bouwen connecties tussen mensen, maken impact op mensen en bevorderen wederzijds begrip.

We geloven dat een goed verhaal een goed gestructureerd verhaal is. Met het gebruik van storylines wordt het structureren van informatie een stuk gemakkelijker. Daarom besloten we onze gedachten over waarom, hoe, wanneer en voor wie welke storylines te gebruiken zijn, met jou te delen door middel van de publicatie van de Bizz Story app!

De app is Engelstalig om zo een groter publiek te kunnen bereiken en ondersteunen.

Vragen, opmerkingen of suggesties over de app?

Aarzel niet om contact op te nemen via de mail of het onderstaande contact formulier. Nicky en Mark kunnen je alles vertellen over Bizz Draw en onze motivatie om de app te publiceren. En je kan altijd Bizz Draw volgen op Twitter en Facebook!

Als je geïnteresseerd bent in onze Privacy Policy kun je deze hier downloaden (Engelstalig):   Privacy-Policy-for-Bizz-Story-by-GriDD.pdf .

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!