Bizz draw – verdieping

 349,00 excl. BTW

Voor de mensen die de eerste stappen gezet hebben in tekenen op het werk, kun je bij GriDD terecht voor een verdieping op je tekenkennis. Het doel van deze training is om te leren visuals te maken in een zakelijke setting.

Geloof jij in de kracht van beeld en heb je de eerste stappen al gezet om te tekenen op je werk? Leuk! Uit wetenschappelijk onderzoekblijkt dat een boodschap beter blijft hangen als je het tekent. Wil je jouw vaardigheden in visualisatie naar een hoger plan brengen en effectieve, verhalende visuals maken? Dan is deze training verdiepende Bizz Draw training iets voor jou!

Wat leer je in deze training?

In deze training verdiep je je tekenkennis. Het is bijvoorbeeld een mooi vervolg op onze training ‘Bizz Draw – basis’. Je leert om meer te tekenen dan losse iconen en visuals, door je tekening een richting en een verhaal mee te geven. Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag om te leren een effectieve visual te maken. Het doel van deze training is om te leren visuals te maken in een zakelijke setting.

Na afloop van de training:

 • Ben je in staat om een effectieve visual te maken om jouw verhaal te communiceren
 • Beschik je over verschillende structuren die je kan gebruiken om een visual doelgericht vorm te geven
 • Zijn je tekentechnieken aangescherpt
 • Weet je hoe je verhalende visuals in kan zetten voor effectieve communicatie

Voor wie is de training bedoeld?

Als jij al op pad bent in de wereld van zakelijk tekenen, dan kun je bij ons terecht om jouw kennis en kunde te verdiepen. Jij wilt leren om structuur te zien in losse elementen om op die manier je te helpen een zakelijk inzetbare effective visual te maken.

Trainers

Koen Terra

Consultant

Nicky Meijer

Consultant

Mark Geljon

Managing partner

Myriam Dekker

Office manager

Onze ervaring

Wij helpen regelmatig onze klanten om hun visie, aanpak of ecosysteem vorm te geven door hun woorden om te zetten in beeld. Dit mondt vaak uit in visuals die hen in staat stellen om hun verhaal te vertellen. Een mooi voorbeeld van een klant case is bijvoorbeeld Kennispark Twente.
Daarnaast hebben we ook de Bizz Draw app ontwikkeld die je een visuele bibliotheek biedt om visualisatie in de werkomgeving te stimuleren. Deze is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. In onze blog kun je ook meer lezen over het onderwerp van deze training, bijvoorbeeld over richtlijnen voor de creatie van effectieve visuals.

Bovendien worden onze trainingen op de populaire opleidingensite Springest.nl positief beoordeeld. Lees de reviews en oordeel zelf!

Ontdek meer rondom dit onderwerp

BlogTile-Het-nut-van-visuele-workshop-resultaten

Het nut van visuele workshop resultaten

GriDD organiseerde recent bij Vitens een workshop Effective Content, “From good to GREAT!”. Het doel was om voorwaarden te stellen aan de nieuwe kennisbank en concrete afspraken...
Bizz-Draw-Basis

Bizz draw – basis

In deze cursus laten we je de basis van “visueel notuleren” ervaren. Aan het eind van deze middag kan je op pad met een visuele bibliotheek van iconen om je verhaal in een sessie kracht bij te zetten....

Waar en wanneer

De eerstvolgende trainingen vinden plaats op:

 • 28 maart 2019 in Utrecht
 • 27 juni 2019 in Utrecht
 • 22 oktober 2019 in Utrecht

Soms bepalen we data in overleg met deelnemers. Als je interesse hebt maar je kan niet op de geplande datum, laat dan van je horen middels het contactformulier onder ‘meer informatie’.

Om de training door te laten gaan zijn minimaal vijf deelnemers nodig. Je hoort daarom uiterlijk twee weken voor de trainingsdatum of de training doorgaat. Zo niet, dan vinden we daarvoor samen een oplossing. De voertaal van de training is Nederlands, tenzij er een Engelstalige deelnemer is en dan zal de training in het Engels gegeven worden.

Ook kunnen we een training inhouse bij jouw organisatie te organiseren, vraag naar de mogelijkheden.

Onze trainingen vinden plaats in Utrecht of Enschede. Beide locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Praktische zaken

 • De training duurt een dagdeel van 13.00 uur tot 17.00 uur.
 • Tekenmateriaal is aanwezig.
 • De investering is €349,- per persoon, exclusief BTW en inclusief koffie, thee en wat lekkers.
 • Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Meer informatie

Heb je  vragen of opmerkingen over deze training? Aarzel dan niet om contact op te nemen middels het contactformulier.

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!