Bizz Draw app

Wil jij snel op een whiteboard of in notities een snel icoon kunnen tekenen om informatie te verduidelijken maar weet je niet goed hoe je dat zou moeten doen?

Onze Bizz Draw webapp heeft een visuele bibliotheek vol met voorbeelden, tips & tutorials om het zelf te leren!

Neem contact op voor toegang tot deze handige tool!

Ben jij lange teksten op een whiteboard of in notities ook zat? Wil je leren tekenen om op een effectieve manier te communiceren en ideeën te delen? Dan is de webtool Bizz Draw  zeker geschikt voor jou!

Gebruik onze visuele bibliotheek, bekijk tutorials en de volgende keer teken je als een pro! Maak je notities of whiteboard sessies effectiever door het toevoegen van simpele visuals.
Bizz Draw biedt je een visuele bibliotheek met meer dan 100 visuals die je kan gebruiken als voorbeeld of ter inspiratie in je bedrijfscommunicatie. Gebruik de tool terwijl je aan het tekenen bent om precies het juiste beeld te vinden.

Key features

 • Toegang tot meer dan honderd visuals om als inspiratie en voorbeeld te gebruiken
 • Vind snel de juiste visuals tijdens het tekenen met de sterke zoekfunctie van de webtool
 • Blader voor inspiratie door de vijf categorieen: Strategy & Tactics, Ideation & Operation, People & Teams, Digital & Media, Risks & Opportunities
 • Teken ook de meer ‘vage’ concepten zoals ‘samenwerking’ of ‘innovatie’ door onze visuele voorbeelden
 • Start met snel tekenen door de tips & tricks uit de webtool
 • Bekijk videotutorials om te leren hoe je bepaalde visuals kan tekenen.
 • Download de visuals en gebruik ze voor andere doeleinden, bijvoorbeeld in presentaties.
 • Selecteer je favoriete visuals om deze sneller en makkelijker bij de hand te hebben
 • Blijf up to date door het volgen van @BizzDraw op Twitter
 • Maak optimaal gebruik van de app met de informatie die hierover gegeven wordt
 • Deel je ideeën en feedback op eenvoudige wijze door middel van een contactformulier. We horen heel graag van je!

Bekijk de video

Noot: Dit is een video waarin de mobile app getoond wordt. Sinds 1 september 2019 gaat Bizz Draw verder als online webtool in plaats van een mobiele app: zie ook het blogbericht GriDD apps gaan niet door in huidige vorm. Als je interesse hebt om toegang te krijgen tot deze tool, neem dan vooral contact op!

Meer informatie

GriDD gelooft in de kracht van visualisatie voor effectieve communicatie. Het visualiseren van informatie zorgt voor het verminderen van complexiteit, helpt het denkproces en zorgt ervoor dat men zich de informatie beter herinnert. Heel handig dus!
Echter vinden veel mensen het spannend of moeilijk om tijdens een sessie op het whiteboard of in notities te tekenen. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten en relaties Bizz Draw ontwikkeld. De app is Engelstalig om zo een groter publiek te kunnen bereiken en ondersteunen.

Vragen, opmerkingen of suggesties voor de app?

Aarzel niet om contact op te nemen via de mail of het onderstaande contact formulier. Nicky en Mark kunnen je alles vertellen over Bizz Draw en onze motivatie om de app te publiceren. En je kan altijd Bizz Draw volgen op Twitter en Facebook!

Als je geïnteresseerd bent in onze Privacy Policy kun je deze hier downloaden (Engelstalig):  Privacy-Policy-for-Bizz-Draw-by-GriDD.pdf

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en denken graag met je mee!