Ben jij al voorbereid op de veranderingen waar jouw bedrijf mee te maken gaat krijgen?

De huidige situatie maakt duidelijk hoe belangrijk het is als organisatie om flexibel en innovatief te zijn. Hoe bereid jij je voor op de toekomst?

Ben jij al voorbereid op de veranderingen waar jouw bedrijf mee te maken gaat krijgen?

De afgelopen periode heeft laten zien hoe belangrijk flexibiliteit en aanpassingsvermogen in je werk is. Het zou mooi zijn als we nieuwe situaties zouden kunnen voorspellen, dan kun je er strategie op maken en je erop voorbereiden. In deze veranderende wereld is dat enorm belangrijk, anders loop je zó achter of ben je altijd alleen maar brandjes aan het blussen. In deze kennissessie gaan we hier eens over nadenken!

Hoe kun je je voorbereiden op onduidelijke, mogelijke en toekomstige veranderingen als organisatie? Dat is de centrale vraag in deze kennissessie. We gaan gezamenlijk brainstormen over de toekomst en hoe dit een impact kan hebben op ons werk.

 • Welke trends zien we?
 • Wat staat er komende half jaar te gebeuren en hoe heeft dit impact?
 • Wat voor behoeften hebben mensen de komende tijd en in de nabije toekomst?
 • Hoe kun je erover nadenken in te springen op veranderende behoeften?

Meld je nu aan!

We zullen de sessie voorbereiden en wat trends belichten die wij zien. Verder vertrouwen we op het collectieve brain van de groep. De brainstorm maken we expliciet door gebruik te maken van digitale tools en een interactieve werkvorm. Als de groep erg groot is splitsen we wellicht tussendoor even op in kleinere groepjes!

Wanneer: dinsdag 26 januari
Tijd: 16.00u tot 17.00u
Kosten: gratis

  Meer weten? Neem vooral contact op!

  Fleur Elise Muller

  Consultant

  Fleur Elise Muller is consultant bij GriDD. Ze is commercieel, creatief en ziet kansen in organisaties. Met haar achtergrond in Marketing Management en sales is zij gedreven om beiden professies te helpen om te excelleren in Customer Experience. Ze heeft een passie voor storytelling en strategie en wil in de customer journey elk touchpoint bijzonder maken.