Skip to main content

Winkelmand

Bram de JonghCustomer experienceGeen onderdeel van een categorieMark Geljon

GriDD deelt CX kennis in de GriDD Customer Experience Design podcast

GriDD deelt CX kennis in de GriDD Customer Experience Design podcast

By Mark Geljon | 24/04/2019

Na wat experimenten op dit vlak hebben Mark en Bram het initiatief genomen om een reeks podcasts op te nemen rondom onderwerpen die direct te maken hebben met Customer Experience.

De afgelopen tijd is er veel ontwikkeld en onderzoek gedaan wat ervoor zorgt dat er meer dan genoeg interessants te melden is. De structuur en vorm van de podcast zal zich de komende tijd verder ontwikkelen, maar de essentie is dat we onze inzichten, ervaringen, kennis én vragen delen in deze podcast. Op deze manier wordt de kennis toegankelijker en meer zichtbaar. 

Wil je kennismaken met de podcast? Luister dan bijvoorbeeld eens naar het gesprek tussen Bram en Mark over de Minimum Viable Audience of tussen Jeroen en Mark over de belofte van CX in de praktijk

We nodigen luisteraars uit om feedback en ideeën voor de podcast te geven. Hiervoor kan een voicemessage achtergelaten worden die we dan in de podcast zullen bespreken.

Voor een overzicht van alle podcasts kijk dan op deze pagina.

Meer weten?

Neem vooral contact op met Mark als je meer wilt weten over de podcast of meer wilt leren over Customer Experience Design.

Mark Geljon

Managing partner

Mark Geljon is een ervaren story architect en ondernemer actief op het snijvlak van nieuwe ontwikkelingen. Volgens hem heb je om impact te creëren een balans nodig tussen de content van het verhaal, de technieken die het verhaal overbrengen en de persoonlijke connectie met de spreker.

Ontdek meer rondom Customer Experience Design

kramp-uitgelicht

Kramp

Lees meer over hoe GriDD Kramp heeft geholpen met de ontwikkeling van een nieuwe innovatieve app die hun klant echt helpt en de positie van Kramp als digitale marktleider versterkt.
2018-02-24 17.02.40 vierkant meetup

Customer Experience Talks Utrecht

Customer experience Talks is een meetup over customer experience! Deze meetup vindt regelmatig plaats in de event space van GriDD, met steeds nieuwe thema's.