0

Winkelmand

Laura van 't HulUser research & validation

5 tips om gebruikersonderzoek te organiseren

5 tips om gebruikersonderzoek te organiseren: een infographic

By oud GriDD’er Bob Graat & Laura van ’t Hul | 24/10/2019

Hoe zorg je ervoor dat je gebruikersonderzoek van de grond krijgt in je organisatie? Een website, app of tool wordt pas goed als het getest en gevalideerd wordt door gebruikers. Maar het is niet altijd eenvoudig om dit duidelijk te maken aan je organisatie, of om gebruikers bereid te vinden je product te testen. Soms voel je je net een roepende in de woestijn. In deze infographic geven we 5 tips om gebruikersonderzoek wel van de grond te krijgen!

Infographic gebruikersonderzoek GriDD

Illustrations by www.flaticon.com. Header photo by JESHOOTS.COM on Unsplash.

Meer weten over gebruikersonderzoek?

Kan je meer tips gebruiken om gebruikersonderzoek binnen jouw organisatie van de grond te krijgen? Wij denken graag eens met je mee!

Laura van ’t Hul

Consultant

Laura van ’t Hul is consultant bij GriDD. Zij heeft de masters Communication Studies en Educational Science & Technology aan de Universiteit Twente afgerond. Laura is geïnteresseerd in hoe mensen leren en zich gedragen in een digitale omgeving.

Ontdek meer rondom dit onderwerp

Brocacef-uitgelicht

Brocacef

Lees de case over brocacef.nl: een responsive online platform waarin de doelgroep en haar taken centraal staat en waarin de proposities van verschillende businessunits gezamenlijk én overzichtelijk ge...