0

Winkelmand

Information architectureKoen TerraUser experience design

7 Tips to get stakeholders to participate in urban development

By 24/07/2018 No Comments

Tijdens een recent project in Eindhoven genaamd “Ervaar de Vestdijk” hebben we een nieuwe manier ontwikkeld om de participatie in infrastructuurprojecten te beheren met behulp van innovatieve participatieprincipes en Virtual Reality in samenwerking met Witteveen + Bos. Deze aanpak resulteerde in een hoge betrokkenheid, tevredenheid en buy-in van belanghebbenden in een korte tijdperiode. We zullen enkele van onze inzichten en kennis delen vanuit het perspectief van Koen Terra en Jeroen Grit, GriDD-consultants in dit project.

Wil je verder lezen? Kijk dan op 7 tips to get stakeholders to participate in urban development voor het Engelse artikel.