0

Winkelmand

GriDDStory architecture & designStorytelling for change

Wij zijn jarig en trakteren op mobiele app: Bizz Story

By 22/05/2017 No Comments

Hoera! Op 22 mei 2017 vierden we onze negende verjaardag. Net als in voorgaande jaren vieren we dit met een cadeau om mensen te helpen effectiever te zijn met informatie. Dit jaar is het cadeau een nieuwe mobile app: Bizz Story.

Bizz Story app

Wij geloven in de kracht van storytelling. Verhalen helpen om informatie effectief te communiceren, bouwen connecties tussen mensen, maken impact en bevorderen wederzijds begrip. Echter zien we ook dat niet elk verhaal de potentie benut. Dat is waarom we Bizz Story hebben ontwikkeld.

Het gebruik van de juiste storyline kan veel verschil maken in hoeveel impact je story heeft. Storylines worden gebruikt om elementen binnen een verhaal vorm en structuur te geven. Ze maken de creatie van een effectief verhaal heel veel gemakkelijker. De perfecte storyline volgt vanuit je doel, het type verhaal dat je wilt vertellen of de karakteristieken van je publiek. Door het vinden van de perfecte storyline passend bij jouw behoeften, helpt Bizz Story je om het verhaal de impact te geven die jij wilt!

Download nu (slechts korte tijd gratis!)

Als cadeautje voor de community, ter ere van GriDD’s negende verjaardag, is de app gratis in de eerste maand. Maak er gebruik van en download ‘m nu voor iOS of Android.