0

Winkelmand

GriDDNews

Trainingen beschikbaar voor iedereen

By 31/03/2017 No Comments

Al jaren geven wij trainingen voor onze klanten om ze verder te helpen in de wereld van effectieve informatie. Nu bieden we ook trainingen aan waar je op individuele basis aan kan deelnemen.

Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je een succesvol digitale marketing concept neerzet, hoe je een effectieve presentatie maakt, wat er komt kijken bij mensgericht procesontwerp of hoe je een infographic kan creëren? Wij delen graag onze kennis met je!

In de aanpak van de trainingen gaan we uit van een actieve, pragmatische en leuke manier van leren waarbij wij vaak gebruik maken van (onze eigen) visuele canvassen om dit te begeleiden. Het aanbod is heel verschillend: we bieden zowel workshops van een dagdeel aan als trainingen van meerdere dagen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een training op maat te maken die we bij jouw organisatie inhouse komen geven.

Trainer bij GriDD

Neem snel een kijkje op www.gridd.nl/training voor het complete aanbod van trainingen!