0

Winkelmand

Het is onze passie om jou te helpen informatie effectief in te zetten. Door de jaren heen hebben we hier veel ervaring in opgedaan.

Maar wat zijn nou echte GriDD TopTips op dit gebied? In deze blogpost delen tien GriDD’ers een toptip met je in een reeks korte video’s.

TopTip van Mark over de drie elementen van effectieve storytelling

Toptip van Bob over het belang van een prototype

Toptip van Thomas over actiegerichte dashboards

Toptip van Jeroen over het kijken naar de gehele klantexperience

TopTip van Sanne over beter begrijpen door tekenen

TopTip van Robert over een model voor effectief veranderen

TopTip van Koen over doorgaan na het maken van een foutje

TopTip van Marjolijn over mensgericht procesontwerp

TopTip van Inge over user testing

TopTip van Edith over de bouwstenen van storytelling

Bonus: TopTips van onze partners

Bij GriDD werken we graag en vaak samen met anderen. Op onze jaarlijkse partnerborrel hebben we dit keer ook enkele van hen gevraagd tips & tricks te delen. In de video zie je achtereenvolgens Carien Franken van Bureau Visuele Vertalingen, Michel Dekkers van Nova Silva, Gerwin Koppelaar van TRIMM, Robert O’Neill van Pyramidion, Janinka Feenstra van TRIMM, Sylvester Kuiper van Meat Up, Maries Dinaux van MijnSkillPaspoort, Otto Schepers van Witteveen + Bos, Wendy Rundberg van PLUQ.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze blogpost en wil je meer leren over één of meer van de genoemde onderwerpen? Kijk dan ook eens naar ons aanbod van trainingen!

Alle video’s zijn te vinden op ons Youtube kanaal. Volg ons daarnaast ook op Twitter en Facebook voor meer interessante tips over effectieve informatie.