0

Winkelmand

Information architectureRobert SlagterUser experience design

Respect the human dimension in digital space

Traditioneel is digital space gecreëerd op basis van technische mogelijkheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van de schijnbaar steeds toenemende technische mogelijkheden. Als we echter willen dat digital space echt nuttig is voor de mens, moeten we de menselijke dimensie respecteren: Digital space moet worden ontworpen om effectieve, efficiënte en plezierige ondersteuning te bieden die overeenkomt met de manier waarop mensen het liefst werken.

 

Wil je dit artikel lezen? Dat kan in het Engels op Respect the human dimension in digital space. Deze blog maakt een statement over de noodzaak om de menselijke dimensie in de digitale ruimte te respecteren, en geeft 3 praktische stappen om dit te doen.