0

Winkelmand

Story architecture & designStorytelling for change

Bizz Draw app: Teken effectief met visuele voorbeelden

By 08/02/2016 No Comments

Vorig jaar lanceerden we onze gratis Bizz Draw app voor iOS en Android. Bizz Draw is een visuele bibliotheek die je helpt om effectiever te tekenen door gebruik te maken van visuele voorbeelden. In de app kon je honderd visuele voorbeelden vinden middels een sterke zoekfunctie en vijf voorgeselecteerde categorieën.

Ben jij lange teksten op een whiteboard of in notities ook zat? Wil je leren tekenen om op een effectieve manier te communiceren en ideeën te delen? Dan is Bizz Draw zeker geschikt voor jou; nu nieuw en verbeterd!

GriDD hoopt dat met deze update Bizz Draw een nog effectiever en behulpzamer middel is geworden om je te helpen tekenen in jouw werkomgeving.

Laatste updates

 • Teken meer met 30 nieuwe visuele voorbeelden.
  We hebben meer voorbeelden toegevoegd aan de bibliotheek. Nog steeds eenvoudig te vinden en gesorteerd in handige categorieën.
 • Selecteer je favorieten.
  Om zo effectief mogelijk de app te kunnen gebruiken moet het mogelijk zijn om je meest gebruikte of geliefde voorbeelden te selecteren. Daarom is de mogelijkheid om met een sterretje je favorieten aan te geven toegevoegd. Je kan je favorieten daardoor extra snel vinden, voor elke categorie.
 • Tips & tricks over tekenen
  Er is nu meer informatie in de app beschikbaar over hoe je kan tekenen. Deze tips zijn bedoeld om je vooruit te helpen als je start met tekenen. Er zijn zelfs enkele simpele tekenoefeningen opgenomen.
 • Informatie over het gebruik van Bizz Draw
  Met al deze nieuwe mogelijkheden leek het niet meer dan logisch om je meer informatie te geven over hoe je alle opties ten volle kan benutten.
 • Blijf op de hoogte met @BizzDraw op Twitter
  Bizz Draw heeft een Twitteraccount! In de app tonen we onze Twitter feed waarin we regelmatig interessante en inspirerende dingen zullen delen. Daarnaast maken we het ook eenvoudig om andere tweets te volgen over tekenen in je werkomgeving middels buzzwords.
 • Deel je ideeën en feedback nu nog eenvoudiger
  We moedigen je sterk aan om jouw suggesties voor nieuwe visuele voorbeelden voor de Bizz Draw bibliotheek, of voor het verbeteren van de app, met ons te delen. Dit is daarom heel eenvoudig gemaakt met een simpel formulier. We horen graag van je!

Download Bizz Draw nu!

Ga naar Google play of de App Store en download Bizz Draw snel.

Wil je meer weten?

Neem dan vooral contact met ons op. Nicky of Mark kunnen je alles vertellen over Bizz Draw en onze motivatie om deze gratis app te publiceren. En volg Bizz Draw natuurlijk ook op Twitter en Facebook!

Screenshots