0

Winkelmand

Digital strategyInformation architectureUser experience design

De Philips Lighting Redesign case wint de Web Marketing Association award!

Bij GriDD zijn we trots om je te laten weten dat het Philips Lighting website redesign project de Web Marketing Association Webaward in de categorie: B2B Standard of Excellence heeft gewonnen. Deze WebAward erkent de standaard van uitmuntentheid waar alle websites naar moeten streven. Winnaars op dit niveau kunnen aantonen dat hun site boven gemiddeld is, op basis van een waardering van de volgende zeven criteria: Design, Innovatie, Content, Technologie, Interactiviteit, Copywriting en Gebruiksgemak. Door onze vruchtbare samenwerking met het Philips Lighting Digital team en TriMM zijn we in staat geweest om dit resultaat te bereiken!

Over de Web Marketing Association

Sinds 1997, is de Web Marketing Association’s jaarlijkse WebAward Wedstrijd een standaard van uitmuntendheid voor website ontwikkeling. Onafhankelijke deskundige juryleden uit de hele wereld hebben sites gerecenseerd in 96 sectoren. De beste worden erkend met een WebAward die interactieve professionals helpt zichzelf, hun bedrijven en hun beste werk naar te buitenwereld te promoten. De WebAward Wedstrijd is het belangrijkste erkenning programma voor webontwikkelaars en online marketing professionals.

Bekijk de award