Koen Terra

Consultant

Koen Terra is consultant bij GriDD. Tijdens zijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU-Delft heeft hij zich vooral gericht op het visualiseren van ideeën en concepten. Dit zorgt ervoor dat hij snel en effectief informatie kan visualiseren. Koen is ervan overtuigd dat het denken en communiceren in beelden meerwaarde biedt en zal dit tijdens zijn werk bij GriDD zeker niet laten.

Daarnaast hebben zijn studie in de richting van product design en zijn nieuwsgierige karakter ervoor gezorgd dat hij altijd probeert problemen op te lossen en om bestaande oplossingen beter te maken. Dit uit zich niet alleen in de vorm van visuals maar ook in fysieke producten die helpen problemen op te lossen en mensen te ondersteunen op allerlei mogelijke manieren.
In zijn vrije tijd houdt hij ervan om nieuwe dingen te creëren. Van producten en artistieke uitspattingen tot goed eten om met vrienden van te genieten.

Connect

0648766244

Waar is Koen ook mee bezig?

Case-Vestdijk-UitgelichteImage-01

Gemeente Eindhoven

De Gemeente Eindhoven moest de luchtkwaliteit op de Vestdijk verbeteren. Om te komen tot een gedragen oplossing die tevens zou zorgen voor een betere stad werd gekozen voor een samenwerking met GriDD...
Bizz-Draw-App

Bizz Draw app

Wil jij snel op een whiteboard of in notities een snel icoon kunnen tekenen om informatie te verduidelijken maar weet je niet goed hoe je dat zou moeten doen? Onze Bizz Draw webapp heeft een visuel...

Heb je iedereen ontmoet?

Meet the team