was successfully added to your cart.

GriDDInformation architecture

Verbinden voor de toekomst: dromen, durven, doen!

In september heeft GriDD een barbecue georganiseerd met als doel te verbinden en na te denken over de toekomst. De mensen die aanwezig waren zijn allemaal op een bepaalde manier verbonden met ons als samenwerkingspartners of goede relaties. Een hele leuke groep mensen, die misschien niet alleen voor ons maar ook voor elkaar belangrijk zou kunnen zijn!

De avond begon met een introductie door Mark en Jeroen. Door de jaren heen zijn veel van de dromen die Mark had toen onze organisatie werd opgestart behaald. Samen met Jeroen zijn nieuwe dromen bedacht voor de toekomst van GriDD. Tijdens de barbecue zijn deze aan de hand van een grote visual gedeeld met de aanwezigen. De komende jaren zullen we ons focussen op verschillende zaken.

Hechte teams

Om te beginnen zetten we sterk in op hechte teams. Dit was een extra passend onderwerp deze avond; hiermee bedoelen we namelijk niet alleen ons eigen team maar ook samenwerking met anderen om mooie en goede projecten te kunnen realiseren. Het juiste team om een klus te klaren! Voor ons eigen team betekent het dat er nog meer aandacht komt voor kennisontwikkeling, hechtheid en ruimte voor persoonlijke passie.

Objectified

Bij GriDD zijn we geïnspireerd geraakt door de documentaire genaamd ‘Objectified’ waarin onder andere Jonathan Ive (Chief Design Officer bij Apple) gepassioneerd spreekt over ontwerp, passie en kwaliteit.
Bij GriDD zijn we ervan overtuigd dat passie de ultieme drijfveer is om kwalitatief hoogwaardig werk te kunnen leveren en leidt tot betekenisvolle diensten waar klanten blij van worden. Hierbij komt ook de wil om te innoveren om de hoek kijken: durven experimenteren, niet ‘outside the box’ denken maar die ‘box’ niet eens zien!

Value based

In het teken van kwaliteit vinden we bij GriDD dat wij altijd waarde moeten bieden voor onze klanten. Dat doen we al, maar we gaan zoeken naar nieuwe manieren om daarmee om te gaan en die waarde nog tastbaarder te kunnen maken. Onze droom is om altijd waarde te kunnen bieden voor onze klanten, zelfs wanneer we een opdracht niet kunnen uitvoeren.

Nu en in de toekomst willen we bij GriDD een duurzame manier van werken blijven creëren waarin we ons erop richten om te genieten van ons werk, en samen te werken in een team waarin ontwikkeling centraal staat.

De werkplaats

Een van de manieren waarop wij dit doel willen nastreven is met de werkplaats. Een werkplaats is een plek waar mensen met (verschillende) expertise, ambacht en gebruik van tools werken aan het realiseren van ideeën. Het is een manier van denken over ons vak, ons ambacht, maar vooral ook een oproep om denken om te zetten in doen! Bij GriDD willen we nieuwe mogelijkheden ontdekken door te tekenen, te voelen, te experimenteren, kortom: door dingen te doen en maken.

Pro Bono

Bovenop de dromen wil GriDD graag haar expertise inzetten voor een betere wereld. Daarbij willen we graag verbinden met anderen, niet zozeer op commerciële doelen maar juist op persoonlijke missies.
Tijdens de BBQ werd heel mooi duidelijk dat het faciliteren van ontmoetingen tussen mensen ons verder brengt in denken en doen, in het ontwikkelen van ideeën, in commercie en pro bono. Samen verbinden voor een betere toekomst.

We willen alle aanwezigen bedanken voor deze gezellige avond en de input die geleverd is!

Hieronder een sfeerimpressie van de avond met foto’s en een timelapse van de activiteiten rond de mural. Aan de muur hing een grote visual met daarop de weg naar de toekomst van GriDD. Aanwezigen werden gevraagd om, als ze zich verbonden voelden met een van onze doelen, een sticker van hun logo te plakken bij hetgeen hen aansprak. Op basis van deze open inschrijving zullen we op inhoudsgebied samen verder gaan verbinden en ideeën ontwikkelen.

Heb jij na het lezen van deze blogpost ook interesse om mee te denken of te doen met onze initiatieven? Neem dan vooral contact met Mark en Jeroen of stuur ons een e-mail.

Bekijk alle foto’s